facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Γεωργιάδου Χρυσάνθη

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Ψυχολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Ψυχολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Ψυχολόγο Γεωργιάδου Χρυσάνθη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Γιώτα (19.12.2018)

“Καλησπέρα , έχω ένα μωράκι 5 μηνών. Από 3 μηνών δεν θέλει κανέναν ξένο, ούτε καν την γιαγιά της, θέλει μόνο εμένα. Μόλις την παίρνει κάποιος άλλος αγκαλιά, σπαράζει στο κλάμα σαν να πονάει! Έχω απελπιστεί, γιατί σε 2 μήνες πρέπει να γυρίσω στην δουλεία και δεν ξέρω τι να κάνω... Δοκίμασα να την αφήσω με την γιαγιά στο δικό μας σπίτι, για να είναι στο περιβάλλον της, αλλά για μια ώρα που έλειψα, έγινε ο κακός χαμός, δεν έφαγε, δεν κοιμήθηκε, μόνο έκλαιγε και όλο το βράδυ ξυπνούσε ανά μια ώρα με κλάματα... Τι μπορώ να κάνω; Γενικά προσπαθώ να την βγάζω βόλτα να βλέπει κόσμο. Όταν είναι στο καρότσι και της μιλάνε γελάει, παίζει, όταν την παίρνουν αγκαλιά τσιρίζει και κλαίει, μόνο άμα την πάρω εγώ αγκαλιά ησυχάζει...”

Απάντηση από ψυχολόγο (20.12.2018)

Ερώτηση από Βασιλική (5.7.2018)

“Καλησπέρα, έχω ένα αγοράκι που σε λίγο θα γίνει ενός έτους. Λόγω άδειας απ’ την εργασία μου ασχολούμαι αποκλειστικά. Με βοηθάνε ωστόσο κ η μαμά μου κ ο άντρας μου, αλλά με εμένα παρούσα σχεδόν πάντα. Ωστόσο σε λίγο καιρό πρέπει να επιστρέψω στην εργασία μου κ θα λείπω εκτός πόλης για 7 με 10 μέρες το μήνα, είτε συνεχόμενα είτε σπαστά. O προβληματισμός μου είναι ο εξής: να τον αφήνω στο σπίτι του με τη μαμά μου κ τον άντρα μου ή θα νομίζει ότι τον εγκατέλειψα? Γιατί δε μπορώ να του εξηγήσω. Έχω τη δυνατότητα να τον παίρνω μαζί μου αλλά θα βγει εντελώς εκτός προγράμματος κ φοβάμαι ότι θα ταλαιπωρείται γιατί θα μένουμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Τι είναι καλύτερο για την ηρεμία του μωρού μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.”

Απάντηση από ψυχολόγο (6.7.2018)

Ερώτηση από Krinio (20.6.2018)

“Γεια σας, είμαι στη 16η εβδομάδα και σχεδόν κάθε βράδυ ενώ με παίρνει εύκολα ο ύπνος, ξυπνάω για να πάω τουαλέτα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και έπειτα δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Μου έρχονται όλα στο μυαλό. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην εγκυμοσύνη ή στο φόρτο εργασίας μου. Τι θα με συμβουλευατε να κάνω? Φιλικά ”

Απάντηση από ψυχολόγο (20.6.2018)

Ερώτηση από Βίβιαν (20.6.2018)

“Έχω τρία παιδιά 3,5χρόνων αγόρι, και κορίτσια (δίδυμα) 2,5 χρόνων. Έως τώρα κοιμούνται στις κούνιες στο ίδιο δωμάτιο. Αγοράσαμε κρεβάτια και αναγκαστικά κάποιος πρέπει να μετακινηθεί. Ποιον μου προτείνετε να αλλάξω και πως να το χειριστώ ώστε η μετάβαση να γίνει πιο ομαλά? ”

Απάντηση από ψυχολόγο (20.6.2018)

Γεωργιάδου