facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Αυτή την πάνα αγκαλιάς από bamboo δε θα την αποχωριστείτε στιγμή αυτό το Καλοκαίρι

Αυτή την πάνα αγκαλιάς δε θα την αποχωριστείτε αυτό το Καλοκαίρι

Το καλοκαιράκι έφτασε και η αύξηση της θερμοκρασίας είναι κάτι που προκαλεί δυσφορία ειδικά στα νεογέννητα και στα μωρά. Ελάτε να ανακαλύψουμε πως νεογέννητα & καλοκαίρι μπορούν να συνυπάρξουν και μάλιστα με το μωρό σας να απολαμβάνει κάθε στιγμή του καλοκαιριού!

Η πάνα αγκαλιάς La Millou από bamboo ύφασμα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι, τη βόλτα, την εκδρομή και κάθε καλοκαιρινή σας εξόρμηση αφού δημιουργεί ένα δροσερό μικρόκλιμα γύρω από το μωρό σου για περισσότερη άνεση κατά τους θερινούς μήνες.

Ένα swaddler, άπειρες χρήσεις για το νεογέννητο σας το καλοκαίρι!

Τα bamboo swaddlers πέρα από τις ζωηρές νότες χαράς που προσφέρουν με τα ζωντανά prints και χρώματα τους, ξεχωρίζουν χάρη στη πρωτοποριακή σύνθεση του υφάσματός τους.

Απέκτησε το δικό σου Swaddler και χρησιμοποίησε το με ένα σωρό τρόπους!

Ξεκίνησε να απολαμβάνεις ξέγνοιαστες και χαλαρές βολτούλες, χωρίς να επηρεάζεται το μωρό σου από το ελαφρύ αεράκι της άνοιξης ή από το ζεστό αέρα του Αυγούστου.

Βοηθήσε το μωρό σου να κοιμηθεί περισσότερο ρυθμίζοντας το μικρόκλιμα γύρω του

Το ύφασμα bamboo διαθέτει αραιή ύφανση και χάρη στις θερμορυθμιστικές ιδιότητες του, διαμορφώνει το κατάλληλο μικροκλίμα για το μικρό σου αγγελούδι και βοηθάει ώστε να μην επηρεάζεται ο ύπνος του από τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, δημιουργεί ένα μικρόκλιμα 2 βαθμούς χαμηλότερης θερμοκρασίας.

Τύλιξε το μωρό σου σε ένα κουκούλι αγάπης τα γλυκά δειλινά του καλοκαιριού

Αυτό θα δημιουργήσει ένα συναίσθημα ασφάλειας και γαλήνης στο μωρό διευκολύνοντας έτσι τις πολύωρες καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.
Η αέρινη σύνθεση της bamboo πάνας αγκαλιάς, αποτρέπει την εφίδρωση του μωρού σας και του χαρίζει έναν γλυκό ύπνο χωρίς διακοπές.

Νεογέννητα & Καλοκαίρι: Χρησιμοποίησέ το Bamboo Swaddler ως σκιάστρο στο καρότσι

Χάρισε ένα γαλήνιο ύπνο στο νεογέννητο μωράκι σου και κάν’το να νιώσει ασφάλεια μέσα στην αγκαλιά της bamboo πάνας του.
Χρησιμοποίησε την στην απογευμάτινή σας βόλτα σαν σκίαστρο στο καρότσι του μωρού και βοήθησε το να χαλαρώσει, ενώ στην στάση σας για ένα δροσιστικό χυμό ή smoothie, χρησιμοποίησε το κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
Αυτό το βολικό προϊόν τόσο για τη μητέρα, όσο και για το μωρό, αποτελεί την απαραίτητη συντροφιά σου για αυτό το καλοκαίρι. Διευκόλυνε την καθημερινότητα σου με style, φυσικότητα και πρακτικότητα. Απόκτησε το τώρα και δημιούργησε ένα θαυμαστό κόσμο για το μικρό σου!

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή από καλοκαιρινές πάνες αγκαλιάς για νεογέννητα

Φέτος η La Millou σας προτείνει εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα στη νέα συλλογή με πάνες αγκαλιάς ειδικά σχεδιασμένες για νεογέννητα.

Ρομαντικοί, ροζ μονόκεροι, παιχνιδιάρες φαλαινίτσες και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες διακοσμούν την πρωτοποριακή αυτή πάνα αγκαλιάς. Δείτε την συλλογή Bamboo Swaddler  2017 και όλη τη συλλογή με τα  καλοκαιρινά βρεφικά είδη!


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.