facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
 Φοντόρ Χριστίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Κλινική Διαιτολόγο Φοντόρ Χριστίνα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Τούλα (11.3.2015)

"Ο γιος μου σε λίγο θα κλείσει τα 7. Είναι δύσκολος στο φαγητό του, είναι μόλις 20 κιλά...δεν είναι υπερβολικά λίγα; Πως να αντιμετωπίσω την ανορεξία του; Κάποιο βοήθημα για να ανοίξει η όρεξή του; Πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας. Ευχαριστώ!"

Απάντηση από διαιτολόγο (14.3.2015)

Ερώτηση απο Nicki (9.4.2014)

"Καλησπέρα. Έχω ένα κοριτσάκι 4 ετών. Το ύψος της είναι 105cm και το βάρος της 21,5kg. Αν και προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή της (στα πλαίσια του φυσιολογικού ώστε να μη γίνομαι και καταπιεστική) η μικρή βάζει συνέχεια βάρος. Θέλω να τονίσω ότι τρέφεται μόνο με σπιτικά προϊόντα και δεν τρώει άχρηστες τροφές (μπισκότα γκοφρέτες κλπ). Από μωρό είχε αυξημένο βάρος και ποτέ δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε φυσιολογικά επίπεδα. Η ερώτηση μου είναι μέχρι πιο σημείο μπορείς να στερείς από ένα παιδί πράγματα που τρώνε τα άλλα παιδάκια εφόσον πλέον παρατηρώ ότι έχει αρχίσει και αντιδρά όταν της "απαγορεύω" να τρώει κάτι. Ευχαριστώ."

Απάντηση απο ειδικό (12.4.2014)

Ερώτηση απο natali38 (26.3.2014)

"Ο γιος μου είναι 3 χρονών και δεν τρώει καθόλου φρούτα λαχανικά και ψάρι και ούτε που τα δοκιμάζει τα φρούτα δεν τα αγγίζει καθόλου είναι πολύ δύσκολος και δεν ξέρω πως να τον κάνω να τα φάει όπως επίσης και το αυγό έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω??"

Απάντηση απο ειδικό (27.3.2014)

Ερώτηση απο Μαρία (10.3.2014)

"Καλημέρα σας. Έχω ένα αγοράκι 21 μηνών και έχω απελπιστεί σχετικά με το απογευματινό του σνακ. Έχει βαρεθεί και τις κρέμες και τα γιαουρτάκια με αποτέλεσμα να μην τρώει σχεδόν τίποτα το απόγευμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις σχετικά με το τι θα μπορούσα να του δώσω. Σας ευχαριστώ πολύ."

Απάντηση απο ειδικό (12.3.2014)

Ερώτηση απο Αριστέα (6.03.2014)

"Καλημέρα. Ο γιος μου είναι 37 μηνών. Στον παιδικό σταθμό, απ' ότι μου λένε, τρώει τα πάντα, αφήνοντας 2-3 κουταλιές όταν έχει φακές ή αρακά. Στο σπίτι δεν τρώει φρούτα καθόλου σε μικρά κομματάκια και αναγκάζομαι να τα πολτοποιώ και να τα τρώει ...με πίεση. Ακόμα δεν θέλει καθόλου λαχανικά-σαλάτα στο σπίτι, ενώ στο σχολειό τρώει λάχανο σαλάτα ή ντομάτα-αγγούρι σαλάτα. Επίσης στο μεσημεριανό στο σπίτι τα σαββατοκύριακα τρώει με δυσκολία και αν δεν τον πιέσω μπορεί να μη φάει καθόλου. Θέλει να τρώει μόνο μακαρόνια. Τι να κάνω ??? Ευχαριστώ"

Απάντηση απο ειδικό (7.03.2014)

Ρενιέρης

Φοντόρ

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.