facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Τελευταίες διπλές προσκλήσεις για το Αισώπου Κόμιξ. Μην τις χάσετε!

2 διπλές προσκλήσεις για το Αισώπου Κόμιξ στο Faust!

2 διπλές προσκλήσεις για το Αισώπου Κόμιξ στο Faust!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Αισώπου Κόμιξ μάς περιμένει στο θέατρο Faust! Μην χάσετε τις 2 διπλές προσκλήσεις! Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας έως 31 Μαρτίου για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 2/4.

Η παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! είναι διαδραστική, με ζωντανή μουσική, με θεατρικό παιχνίδι και ουσιαστική συμμετοχή των παιδιών στην εξέλιξη της δράσης.

Πέντε μύθοι του Αισώπου, γνωστοί αλλά… αγνώριστοι! Δράση απρόσμενη, με θεατρικό παιχνίδι, μουσική, τραγούδι και εναλλαγές που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από… κόμιξ! Παραμύθια γνωστά και οικεία σε μικρούς και μεγάλους, που όμως παρουσιάζονται με τρόπο που ξαφνιάζει και ενθουσιάζει τα παιδιά.

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Πότε: 2 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι, 2 δωρεάν διπλές προσκλήσεις!
*Κανονική τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Που: Θέατρο FAUST Καλαμιώτου 11, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα (μετρό Μοναστηράκι)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, για να λάβετε μέρος στην κλήρωση

Ο Διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ώρα 15:00, θα γίνει η κλήρωση για τους 2 τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλ. μηνύματος στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά την υποβολή τους.


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.