facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κερδίστε 5 οικογενειακά εισιτήρια για το 3ο φεστιβάλ elamazi από το babyzone.gr

Το 3ο φεστιβάλ elamazi είναι γεγονός! Η Ελευθερία και ο Γιώργος, οι δημιουργοί του elamazi.gr, μας προσκαλούν να γιορτάσουμε mazi τη γιορτή της μητέρας! Μετά από 2 επιτυχημένες διοργανώσεις γεμάτες παιδικά χαμόγελα, εργαστήρια, δραστηριότητες, παραστάσεις και χορούς, έρχεται άλλη μία μέρα στη φύση με θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών καλλιτεχνικά εργαστήρια, αθλοπαιδιές και μια συναυλία έκπληξη από τους Burger Project!

Την Κυριακή 11 Μαΐου πάρτε τα μικρά σας και ελάτε στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Αναγέννηση στον Κάλαμο Αττικής. Εκεί θα βρείτε και άλλους elamazistas από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ!

No images found.

Δε θα σας αφήσουμε έτσι όμως! Εξασφαλίσαμε 5 δωρεάν οικογενειακά εισιτήρια μόνο για εσάς!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα παρακάτω μέχρι και την Πέμπτη 8 Μαΐου και ώρα 14:00 και 5 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από ένα οικογενειακό εισιτήριο.

Ο διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί! Ευχαριστούμε όλους εσάς για τη συμμετοχή σας!

*Να σημειωθεί ότι το οικογενειακό εισιτήριο καλύπτει μια οικογένεια έως 5 ατόμων (2 ενήλικες και έως 3 παιδιά) ενώ καλύπτει και περισσότερα παιδιά (πχ σε μια πολύτεκνη οικογένεια) αρκεί να επιδείξετε κάρτα πολυτέκνων.

**Η ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των 5 τυχερών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 15:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα μέχρι τις 17:00 με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

***Οι νικητές που θα αναδειχθούν από την ηλεκτρονική μας κλήρωση ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν κράτηση στο elamazi.gr, εκτός βέβαια εάν θέλετε να έρθουν και άλλα άτομα μαζί σας πχ μια φιλική οικογένεια.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Λίγα λόγια για το elamazi

Το elamazi αποτελεί το προσωπικό έργο και όραμα της Ελευθερίας και του Γιώργου που δημιουργήθηκε το 2009 με αφορμή το γιο τους Μαρίνο. Ο λόγος απλός: που μπορώ να πάω με το παιδί μου που να είναι ένας αξιόλογος χώρος, θεατρική παράσταση ή μία αξιόλογη εμπειρία. Τέσσερα χρόνια μετά, η ιστοσελίδα www.elamazi.gr είναι από τους πιο ενημερωμένους οδηγούς ψυχαγωγίας για παιδιά και γονείς με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

Από τη συντακτική ομάδα του babyzone.gr


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.