facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Κουκουμπλή!

Πάμε θέατρο δωρεάν! Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή; Την πρεμιέρα του "Κουκουμπλή" στο Θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Κουκουμπλή!

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Κουκουμπλή!

 

Κάθε Κυριακή, στο ΘέατροTempus Verum Εν Αθήναις, στο Γκάζι, τα παιδιά ζυμώνουν το δικό τους ψωμάκι, με τα πιο αγνά υλικά! Θα το γευτούν, αχνιστό και μοσχομυριστό, φεύγοντας.

Στο μεταξύ, η καρδιά τους θα έχει χορτάσει συναισθήματα κι ο νους τους θα έχει ταξιδέψει, με τρυφερότητα, σε αξίες πολύτιμες, που γίνονται δύναμη, έμπνευση κι ασπίδα ακόμα και στις πιο δύσκολες κρίσεις.

Η παράσταση «Ο Κουκουμπλής» απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και αγγίζει, με παιχνίδι, με μουσική, με λόγο και με κίνηση, θέματα όπως η αγάπη, η αλαζονεία, η εξουσία, η υπομονή, η απώλεια, η γενναιότητα, ο θυμός, ο φόβος...

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Πότε: 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, 2 δωρεάν διπλές προσκλήσεις!
*Κανονική τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Που: Θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, για να λάβετε μέρος στην κλήρωση

Ο Διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ώρα 15:00, θα γίνει η κλήρωση για τους 2 τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλ. μηνύματος στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά την υποβολή τους.

Από τη συντακτική ομάδα του babyzone.gr


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.