facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Αισώπου Κόμιξ»

Το babyzone.gr δίνει σε όλους εσάς τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν τη διαδραστική παράσταση «Αισώπου Κόμιξ» από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος. Πάρτε μέρος στην κλήρωση εδώ!

Αισώπου Κόμιξ

Τα παιδιά συστήνονται με τους ήρωες των παραμυθιών του Αισώπου «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «Βοριάς και ήλιος», «Η αλεπού και ο κόρακας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ποντικός της πόλης κι ο ποντικός της εξοχής», μέσα από παιχνίδι, κέφι, χορό και μουσική. Ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και τις φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις τους, ξαφνιάζονται με τις εναλλαγές των ιστοριών, που θυμίζουν σε ταχύτητα κάτι από… κόμιξ.

Πότε: Κυριακή 22 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ 2 δωρεάν διπλές προσκλήσεις!
*Κανονική τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Που: dancevacuum (Διογένους 42, Χαλάνδρι)

Κλείστε τη δωρεάν θέση σας για την παράσταση στις 22 Μαρτίου:

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! Ο διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί.

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ώρα 14:30, θα γίνει η κλήρωση για τους 2 τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλ. μηνύματος στη διεύθυνση που δήλωσαν στην υποβολή τους.

Καλή επιτυχία!

Από τη συντακτική ομάδα του babyzone.gr


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.