facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον Κουκουμπλή

Πάμε θέατρο δωρεάν! Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή; Τον "Κουκουμπλή" στο Θέατρο 104! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας έως 18 Μαρτίου για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση την Κυριακή 20 Μαρτίου.

 Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Κουκουμπλής

Κάθε Κυριακή, στο Θέατρο 104, στο Γκάζι, τα παιδιά ζυμώνουν το δικό τους ψωμάκι, με τα πιο αγνά υλικά! Θα το γευτούν, αχνιστό και μοσχομυριστό, στο τέλος της παράστασης. Στο μεταξύ θα έχουν ταξιδέψει σε αξίες και κατορθώματα, σε παθήματα και συναισθήματα, με παντομίμα, με μάσκες, με το νταούλι, με το λαγούτο και το ούτι, με ζωντανή μουσική, με διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι!

Πότε: 20 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι, 2 δωρεάν διπλές προσκλήσεις!
*Κανονική τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Που: Θέατρο 104 (Black Box), Ευμολπιδών 41, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, για να λάβετε μέρος στην κλήρωση

Ο Διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, ώρα 15:00, θα γίνει η κλήρωση για τους 2 τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλ. μηνύματος στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά την υποβολή τους.

Από τη συντακτική ομάδα του babyzone.gr


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.