facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Τομ Τιριτόμ!

Πάμε θέατρο δωρεάν! "Ο Τομ Τιριτόμ κι η πολιτεία που ήταν χωρισμένη στα δύο" σάς περιμένει στο θέατρο Βαφείο! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας έως 8 Ιανουαρίου για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση, αυτή την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

3 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Τομ Τιριτόμ

Ένα ακόμη υπέροχο παραμύθι του Χρήστου Μπουλώτη «Ο ΤΟΜ ΤΙΡΙΤΟΜ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ» γίνεται παράσταση από την Αριστέα Κοντραφούρη και Το Νήμα και παρουσιάζεται στο θέατρο Βαφείο από τις 8 Νοεμβρίου.

Το πρώτο μέρος αυτής της πρωτότυπης θεατρικής πρότασης έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Πέρσι, από τον Δεκέμβριο εως τον Μάιο όπου το babyzone έστειλε πολλά παιδάκια στα αυτοτελή εργαστήρια.

Φέτος, ήρθε η ώρα για την παράσταση στην οποία οι πρωταγωνιστές του παραμυθιού θα είναι κάθε φορά από το κοινό.

Έτσι η παράσταση είναι με όλη τη σημασία της λέξης διαδραστική αλλά και πρωτότυπη γιατί είναι η πρώτη φορά που σε παιδική παράσταση τους ρόλους θα τους παίζει το κοινό, χωρίς προετοιμασία, αλλά ακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο είναι σκηνοθετημένη και δομημένη αυτή.

Πότε: 10 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, 4 δωρεάν διπλές προσκλήσεις!
*Κανονική τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Που: Θέατρο Βαφείο, Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115 (σταθμός Μετρό Κεραμεικού)

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, για να λάβετε μέρος στην κλήρωση

Ο Διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ώρα 15:00, θα γίνει η κλήρωση για τους 4 τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλ. μηνύματος στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά την υποβολή τους.

Από τη συντακτική ομάδα του babyzone.gr


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.