facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ΒατΡαπουνζέλ!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάμε θέατρο με τους έρωτες της ζωής μας! Τα μικρά μας. Η μαγευτική ΒατΡαπουνζέλ μάς περιμένει με δωρεάν προσκλήσεις. Συμπληρώσετε τα στοιχεία σας έως 12 Φεβρουαρίου για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση, αυτή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

3 διπλές προσκλήσεις για τη ΒατΡαπουνζέλ στο θέατρο Πόλη

Η παράσταση 'ΒατΡαπουνζέλ' βασισμένη σε παραμύθια των αδερφών Γκριμ, θα παίζεται για το κοινό, από 1 Νοεμβρίου 2015 και κάθε Κυριακή στις 15.00 μ.μ. στο 'ΠΟΛΗ' Θέατρο, Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό).

Η παράσταση δημιουργήθηκε για δύο ηθοποιούς, οι οποίοι εναλλάσσουν τους διαφορετικούς ρόλους του παραμυθιού. Με αφορμή τα γνωστά παραμύθια  'Βασιλιάς Βάτραχος' και 'Ραπουνζέλ' και με υλικά την παιδικότητα τους αλλά και ό,τι μπορούν να ξετρυπώσουν από την μικρή αποθήκη του σπιτιού τους ξεκινάνε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να παίζουν!

Η παράσταση 'ΒατΡαπουνζέλ' διαρκεί 50 λεπτά, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 9 ετών και παίζεται στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και στα Γερμανικά.

Πότε: 14 Φεβρουαρίου στις 15:00, 3 δωρεάν διπλές προσκλήσεις!
*Κανονική τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
 
Που: 'ΠΟΛΗ' Θέατρο, Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό)

Ο Διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00, θα γίνει η κλήρωση για τους 3 τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλ. μηνύματος στη διεύθυνση που δήλωσαν στην υποβολή τους.

Από τη συντακτική ομάδα του babyzone.gr


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.