facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Διπλές προσκλήσεις για τον Κουκουμπλή στην Θεσσαλονίκη!

Πάμε θέατρο δωρεάν αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη! Αυτή την Κυριακή δίνουμε 2 διπλές προσκλήσεις για τις τελευταίες παραστάσεις του "Κουκουμπλή" στην Θεσσαλονίκη στον Πολυχώρο Ενώ. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής.

koukoublis thes article

Κάθε Κυριακή, και για 4 μόνο παραστάσεις ο Μικρός Βορράς παρουσιάζει και φέτος τον ''Κουκουμπλή'', μια συναρπαστική παράσταση για όλα τα παιδιά. Τα παιδιά ζυμώνουν το δικό τους ψωμάκι, με τα πιο αγνά υλικά! Θα το γευτούν, αχνιστό και μοσχομυριστό, φεύγοντας.

Η παράσταση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, τραγούδι, μάσκες, παντομίμα και διαδραστικά στοιχεία που επιτρέπει στα ίδια τα παιδιά να συμμετέχουν στην ιστορία, να προβληματίζονται, να εκφράζουν την άποψή τους και να οδηγούν στην εξέλιξη των παραμυθιών.

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Πότε: 5 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί, 2 δωρεάν διπλές προσκλήσεις!

*Κανονική τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Που: Πολυχώρος Ενώ, Θεσσαλονίκη, Ερμού 11 και Ίωνος Δραγούμη

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, για να λάβετε μέρος στην κλήρωση

Ο Διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00, θα γίνει η κλήρωση για τους 2 τυχερούς οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλ. μηνύματος στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά την υποβολή τους.

*Με την υποβολή αυτής της φόρμας, το babyzone έχει το δικαίωμα να σας στείλει email. Μπορείτε να διαγραφείτε μέσω του συνδέσμου που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter.

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.