facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Γονιός δε γεννιέσαι, γίνεσαι - Από το Σωματείο Ελίζα

Γονιός δε γεννιέσαι, γίνεσαι - Από το Σωματείο Ελίζα

Γονιός δε γεννιέσαι, γίνεσαι - Από το Σωματείο Ελίζα

Ο ρόλος του γονιού δεν είναι εύκολος και πολλές φορές θα νιώσετε αμήχανοι, εκνευρισμένοι ή ένοχοι μπροστά στο παιδί σας, στη συμπεριφορά του ή στη σχέση σας μαζί του.

Nα θυμάστε πάντοτε ότι εσείς και το παιδί σας είστε ειδική περίπτωση, μοναδική και ανεπανάληπτη. Γι αυτό, ποτέ μην εφαρμόζετε κάτι, απ' όποιον κι αν προέρχεται, αν δεν το περάσετε από τη δική σας κρίση.

Με αυτό το πνεύμα διαβάστε το βιβλιαράκι Γονιός δε γεννιέσαι, γίνεσαι από την Ελένη Βαλάσση-Αδάμ
Παιδίατρο, προσφορά του Σωματείου ΕΛΙΖΑ προς όλους τους γονείς.

Περιέχει ιδέες, γνώσεις, συμβουλές, εμπειρίες, αποτυχίες και επιτυχίες στην ανατροφή του παιδιού που αθροίστηκαν από μακρόχρονη συνεργασία με γονείς και με μακρόχρονη μελέτη της επιστημονικής βιβλιογραφίας. Στόχος είναι να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με ψυχραιμία και σύνεση κάποιες δύσκολες και αμήχανες στιγμές που ζει κάθε γονιός και να προλάβετε, όσο γίνεται, καταστάσεις έντασης που μπορεί να οδηγήσουν σε απόγνωση ή σε λεκτική ή σωματική βία προς το παιδί.

Εσείς θα κρίνετε τι από όσα γράφουμε ταιριάζει στην δική σας περίπτωση.

 


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.