facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από christi (4.1.2015)

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΜΗΝΩΝ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ADVANCE KAI NOYLAC ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. 150 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ 50 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΡΕΜΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ?? ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΞΥΠΝΑΕΙ 8-9 ΤΟ ΠΡΩΙ."

Απάντηση από διαιτολόγο (5.1.2015)

Ερώτηση από Thenia (12.12.2014)

"Kαλησπέρα σας.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, τι πρέπει να τρώει το παιδί μου (2 χρονών) καθημερινά και κάθε πότε (πόσα γεύματα την ημέρα) για να ανεβάσει το σίδηρό του; Τρώει τα πάντα, δεν έχουμε δυσκολία, εκτός από το ψάρι, το οποίο κάνει εμετό. Να σημειώσω ότι τον θήλαζα μέχρι τώρα. Έχει δυο βδομάδες που το έκοψα. Δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει τα επίπεδα σιδήρου. Γάλα ξένο άρχισε να πίνει εδώ και ένα μήνα. Στα κιλά και στο ύψος είναι κανονικός. Ευχαριστώ."

Απάντηση από ειδικό (15.12.2014)

Ερώτηση από κα Κουτέλα (22.9.2014)

"Καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τον μικρό μου είναι 14 μηνών και ζυγίζει 7,8 κιλά! Δεν πίνει ιδιαίτερα το γάλα (200gr με το ζόρι όλη μέρα), τρώει τα φρούτα του το πρωί και το μεσημεριανό του αλλά μετά δε θέλει κρέμα, γιαούρτι, τραχανά ή οτιδήποτε!! Προσπαθώ το απόγευμα να του δώσω φρούτα ή πάλι το μεσημεριανό αλλά συνήθως μου κάνει εμετό από αντίδραση. Αν υπάρχει οτιδήποτε που νομίζετε ότι θα με βοηθήσει για να πάρει τα πάνω του θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ"

Απάντηση από ειδικό (23.9.2014)

 

Ερώτηση από Βασιλική(19.8.2014)

"Καλημέρα σας.Το παιδί μου είναι 3 χρόνων ακριβώς και 13 κιλά. Φαίνεται όμως αρκετά αδύνατο.Έχει κληρονομική χοληστερίνη (τιμή:340)και η γιατρός που τον παρακολουθεί μου είπε να αρχίσω όλα διαίτης 2% και άπαχα τυριά.Κάνει καλή διατροφή χωρίς γλυκά κ.α.Δεν θέλω ένα παχύ παιδί όμως όχι και τόσο αδύνατο.Τι μπορώ να του δίνω χωρίς να επιβαρύνω την υγεία του και να αποκτήσει λίγο κρεατάκι πάνω του.Σας ευχαριστώ πολύ. ."

Απάντηση από ειδικό (20.8.2014)

Ερώτηση από Μαρία (11.8.2014)

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΥΦΗ. ΧΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ NOULAC ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?"

Απάντηση από ειδικό (11.8.2014)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.