facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > > Ο διαιτολόγος απαντάει
 Φοντόρ Χριστίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Κλινική Διαιτολόγο Φοντόρ Χριστίνα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Rania (16.07.2014)

"Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να βοηθήσω στην ενίσχυση του οργανισμού το μικρό μου που είναι 3 χρονών, φέτος πήγε πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό και ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις ιώσεις."

Απάντηση από ειδικό (16.07.2014)

Ερώτηση απο Χαρά (29.6.2014)

"Το μωρό μου, (ημ. γέννησης 23-2-2014 με βάρος 3170 γρ.) τρώει κυρίως γάλα. Από στέρεες τροφές τρώει ένα αυγό την ημέρα και ίσως λίγες κουταλιές του γλυκού (4-5). Είναι αρκετό; Φαίνεται αδύνατο (είναι 9 μιση κιλά) και τελευταία κοιμάται παραπάνω αρκετές ώρες από το συνηθισμένο. Η παιδίατρος μου λέει να μην ανησυχώ αλλά δεν το νοιώθω φυσιολογικό όλο αυτό."

Απάντηση απο ειδικό (2.7.2014)

Ερώτηση από Ιωάννα (9.6.2014)

"Γεια σας,

έχω ένα κοριτσάκι 19μηνων και το βράδυ ξυπνάει στις 5 το πρωί για να πιει γάλα (220ml). Στης 9 το βράδυ έχει πιει άλλα (240ml). Θέλω να της μεταφέρω το γεύμα το 5 το πρωί αργότερα. Όταν είναι η ώρα να σηκωθεί, 7:30 με 08:00. Τι να κάνω; Μπορεί να είναι μια απλή συνήθεια ή όντως πεινάει; Μέσα στη μέρα τρώει όλα τα γεύματά της και τα σνακ της."

Ερώτηση απο Μαριλένα (18.5.2014)

"Καλησπέρα σας, έχω ένα κοριτσάκι 15 μηνών, έχει βγάλει τρία δόντια μπροστινά, όταν έγινε ενός σταμάτησα τα αλεσμένα κ ξεκίνησα να της δίνω το φαγητό της κάνοντας το κομματάκια με το πιρούνι. Δυστυχώς άρχισε να κλαίει δεν ήθελε να μασήσει, προσπάθησα μια βδομάδα, αρνιόταν να φάει. Συνέχισα φτιάχνοντας το αλεσμένο κ με μικρά κομματάκια μέσα, αλλά δυστυχώς δεν είχα αποτέλεσμα. Να επισημάνω πως αλλά δόντια δεν έχει βγάλει ακόμη. Τι θα μπορούσα να κάνω; Ευχαριστώ."

Απάντηση απο ειδικό (20.5.2014)

Φόντορ

Ρενιέρης

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.