facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από Ελίνα (23.8.2015)

“H κορη μου ειναι ενος ετους. 73cm 9 κιλα.υπεφερε απο φοβερους κολικους ως τους 8 μηνες κ πανω που ειπαμε πως θα αρχισουμε να τρεφομαστε σωστα αρχισαν να βγαινουν τα δοντακια κ ξαναγυρίσαμε στα ιδια.πινει γαλα το πρωι. Μετα φρουτοκρεμα με τα χιλια ζορια.μερικες κουταλιες φαγακι το μεσημερι, μετα φαριν λακτε, δεντης αρεσουν τα γιαουρτια,κ γαλα το βραδυ. Ενδιαμεσα συμπληρωνω με γαλα τα γευματα που δεν εχει φαει καλα.τι κανω λαθος? Της μαγειρευω τα παντα.δεν δείχνει να της αρεσει η διαδικασια του φαγητου. Το εχει συνδυάσει με τους κολικούς κ τον πονο? Φοβαμαι για την αναπτυξη της”

Απάντηση από διαιτολόγο (25.8.2015)

Ερώτηση από Αλεξία (20.8.2015)

“To μωρό μου είναι 16 μηνών κοριτσάκι. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο να πάμε μόνοι μας διακοπές 5 ημέρες. Το παιδί το άφησα υπό την προστασία των γονιών μου που τους γνωρίζει πολύ καλά αλλά ήρθαν και οι άλλοι παππούδες του που δεν τους γνωρίζει πολύ καλά. Ενώ τις πρώτες μέρες που το έπαιρναν οι άλλοι παππούδες δεν έκλαιγε έχει τώρα δυο μέρες που κλαίει. Εν τω μεταξύ αναζητεί και εμένα κάποιες φορές ενώ χθες βράδυ έμαθα ότι δεν κοιμόταν καλά ξυπνούσε και ένιωθε φοβία. Παρακαλώ πείτε μου εάν του δημιούργησα ψυχολογικό που το άφησα τόσο μικρούλι μακριά μου . Αύριο γυρίζω ούτος ή άλλως και φοβάμαι την αντίδρασή της. Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ”

Απάντηση από διαιτολόγο (20.8.2015)

Ερώτηση από KLERI (23.7.2015)

“Καλημέρα σας. Το μωράκι μου είναι σχεδόν 13 μηνών και τους τελευταίους 2 μήνες έχασε 100γρ και η παιδίατρος μού είπε να του δίνω κρέμες και μπισκότα, κάτι με το οποίο δε συμφωνώ. Μπορείτε να μου προτείνετε λιπαρές τροφές, όπως ελαιόλαδο και λάδι καρύδας που του βάζω σε όλα τα φαγητά, ώστε να πάρει κάποιες θερμίδες;”

Απάντηση από διαιτολόγο (20.8.2015)

Ερώτηση από mariasp (22.7.2015)

“Καλησπέρα, έχω ένα μωρό 12,5 μηνών. Του έχω δώσει σχεδόν τα πάντα από φαγητό για να δοκιμάζει τροφές, όπως και λίγη τούρτα στα γενέθλιά του. Ζητάει να δοκιμάζει απ’ όλα, να το συνεχίσω ή πρέπει να σταματήσω? Ευχαριστώ πολύ!”

Απάντηση από διαιτολόγο (22.7.2015)

Ερώτηση από Χριστό (20.7.2015)

“Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μάθω εάν μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πρόγραμμα διατροφής μωρού αφού σας στείλω τη λίστα με τα φαγητά που τρώει το μωρό. Εισηγούμαι να μου απαντήσετε στο email μου και να μου πείτε και πόσο θα κοστίσει. Αναμένω την απάντησή σας, Ευχαριστώ”

Απάντηση από διαιτολόγο (22.7.2015)

Ερώτηση από Κατερίνα (8.7.2015)

“Καλησπέρα, έχω έναν γιο 14 μηνών ο οποίος εδώ κ 1.5 μήνα δεν τρώει οτιδήποτε χρειάζεται κουτάλι. Και γενικότερα δεν τρώει όπως έτρωγε παλαιότερα. Όλη μέρα τρέφεται με 700ml γάλα, ίσως και λίγο πιο πολύ, ένα τοστ, λίγο φαγητό, φρούτο και κάποιο κουλουράκι ή τσουρέκι. Εκνευρίζεται μόλις τον βάζουμε στο καρεκλάκι φαγητού οπότε ό,τι φάει ίσως το φάει πάνω στον πάγκο της κουζίνας για παράδειγμα. Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (9.7.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.