facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > > Ο διαιτολόγος απαντάει
 Φοντόρ Χριστίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Κλινική Διαιτολόγο Φοντόρ Χριστίνα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Δέσποινα (2.6.2015)

“Καλησπέρα. Έχω ένα γιο 14 μηνών. Το θέμα μου είναι ότι είναι λιγάκι δύσκολος στο φαγητό. Ενώ ξεκινήσαμε καλά το φαγητό, έτρωγε σχεδόν τα πάντα από αυτά που έπρεπε να τρώει, έχει ένα μήνα που δεν τρώει σχεδόν τίποτα και έχει μειώσει μέχρι και το γάλα. Αυγό, γιαούρτι και φρούτα (μόνο μπανάνα έτρωγε) έχει να φάει ένα μήνα. Προσπαθώ να του δίνω ανά διαστήματα αλλά άδικος κόπος. Τώρα έχει καμιά εβδομάδα και δεν τρώει όλο το μεσημεριανό που δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει καθόλου φαγητό στο πιατάκι του. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (4.6.2015)

Ερώτηση από Ελισάβετ (11.5.2015)

“Καλησπέρα. Ο γιος μου είναι 18 μηνών και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής, ώστε να είναι ισορροπημένο. Επίσης ήθελα να ρωτήσω από πόσο μηνών μιλάνε συνήθως τα μωρά; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!”

Απάντηση από διαιτολόγο (12.5.2015)

Ερώτηση από Βίκυ (10.5.2015)

“Ο γιος μου είναι 4μιση χρονών και μέχρι τώρα αποφεύγει τα περισσότερα φαγητά και τρέφεται μόνο με γάλα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ”

Απάντηση από διαιτολόγο (12.5.2015)

Ερώτηση από Σμαράγδα-Βασιλική (29.4.2015)

“ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 25 ΜΗΝΩΝ 10.200 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 83 ΕΚ.ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΗ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ .ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ,ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΡΩΕΙ (ΛΙΓΟΑΠ'ΟΛΑ).ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ (ΣΙΔΗΡΟ ΚΛΠ)ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ ,ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΘΕΡΜΙΔΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (29.4.2015)

Φόντορ

Ρενιέρης

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.