facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > > Ο διαιτολόγος απαντάει
 Φοντόρ Χριστίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Κλινική Διαιτολόγο Φοντόρ Χριστίνα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση απο Λίνα (28.3.2014)

"Καλησπέρα έχω έναν γιο 6,5 μηνών. Δυσκολεύεται πολύ στο μεσημεριανό του που είναι είτε μοσχάρι είτε κοτόπουλο με λαχανικά και δεν τα τρώει σε σχέση με την φρουτόκρεμα από φρέσκα φρούτα που τρώει το πρωί ή την βανίλια το απόγευμα. Βέβαια σήμερα του έδωσα δειλά δειλά τραχανά κ τον έφαγε.. Τι μου προτείνετε να κάνω;"

Απάντηση απο ειδικό (31.3.2014)

Ερώτηση απο Μόρφω (13-3-2014)

"Καλησπέρα, έχω 2 κοριτσάκια δίδυμα τον Απρίλιο γίνονται 3 χρονών και ακόμη τρώνε αλεσμένο το φαγητό τους.. Αν τους δώσω μη αλεσμένο φαγητό το φτύνουν. Τι μπορώ να κάνω?"

Απάντηση απο ειδικό (14-3-2014)

Ερώτηση απο Ειρήνη (11.3.2014)

"Έχω ένα κοριτσάκι 15 μηνών και τρελαίνεται για γαλακτοκομικά προϊόντα (φέτα, κασέρι κλπ) θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνει να τα τρώει από τώρα; Να σημειώσω πως γάλα πίνουμε το βρεφικό και όχι φρέσκο!"

Απάντηση απο ειδικό (12.3.2014)

Ερώτηση απο Desteo (10.3.2014)

"Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τι συμβουλή έχετε να δώσετε σε μια μαμά που αν και δοκιμάζει σχεδόν όλα τα φαγητά στη μικρή της που είναι 22 μηνών εκείνη αρνείται πεισματικά έστω και να τα δοκιμάσει! Τρώει ρύζι, μακαρόνια, κιμά, κοτόπουλο, τυρί και τα λαχανικά που συνδυάζω με τα παραπάνω φαγητά. Δεν θέλω να την πιέζω, αλλά με στεναχωρεί η άρνηση της αυτή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!"

Απάντηση απο ειδικό (12.3.2014)

Ερώτηση απο Μαρία (7.3.2014)

"Καλημέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα αγοράκι 4,5 χρονών το βάρος του 15 κιλά και 1,00 ύψος... έχω αρχίσει και ανησυχώ... μην χρειαστεί νοσοκομείο και τα σχετικά λόγω έλλειψης βάρους. Τρώει από λίγο όλα τα φαγητά ειδικά είναι του λαχανικού πολύ... πίνει γάλα από κατσικά περίπου 500 γρ την μέρα. Οι εξετάσει το Σεπτεμβρίου ήταν καλές την Τετάρτη θα ξανακάνουμε να δούμε."

Απάντηση απο ειδικό (12.3.2014)

Ερώτηση απο christm (6.3.2014)

"Καλημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ότι ο γιός μου που έκλεισε τα δύο, έκοψε τα αλεσμένα τα φαγητά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να του δώσω με τίποτα κρεατάκι και ειδικά μοσχάρι που έχει σίδηρο. Η αλήθεια είναι ότι το μοναδικό φαγητό που τρώει είναι μόνο μακαρόνια άσπρα με τυρί. Ούτε γιαούρτι τρώει, ούτε τραχανά, ούτε όσπρια. Και φυσικά έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους αλλά θέλει να τρώει μόνος του και αν δει στο πιάτο κάτι διαφορετικό δεν δοκιμάζει με τίποτα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τί μπορώ να κάνω γι' αυτό. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να του δώσω κρεατάκι να φάει. Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων."

Απάντηση απο ειδικό (10.3.2014)

Φόντορ

Ρενιέρης

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.