facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 11:00-15:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

 

Ο θεσμός των υποτροφιών στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Η βαθμίδα υποδοχής των μαθητών αυτών είναι το Γυμνάσιο ή το Λύκειο.

Συγκεκριμένα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη με παράδοση 85 χρόνων στην εκπαίδευση, συνεισφέρει στον θεσμό των υποτροφιών, καλύπτοντας το 50% των εξόδων φοίτησης των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar.

Θεωρούμε ότι αξίζει να στηρίξουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια και γι’ αυτό σας καλούμε να προσφέρετε προϊόντα, τα οποία θα διατεθούν σε συμβολική τιμή στο Bazaar μας ή θα συμπεριληφθούν στη λαχειοφόρο αγορά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας και μουσικοκινητικά δρώμενα από όλες τις βαθμίδες του σχολείου μας.

Guest:  Θα τραγουδήσει και ο Θοδωρής Μαραντίνης