facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από κινέζικες κοινότητες της Ελλάδας στην Πρεσβεία της Κίνας στις 11 Δεκεμβρίου

Οι Κινέζικες Κοινότητες της Ελλάδας θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη και την υποστήριξη του Ελληνικού λαού, συνδιοργανώνουν ένα φιλανθρωπικό παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του «Ξενώνα SOS ELIZA».

Για πρώτη φορά η Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα θα ανοίξει τις πόρτες της στο ελληνικό κοινό, υποστηρίζοντας το Παζάρι. Εκεί, οι επισκέπτες θα βρούν εκατοντάδες είδη προϊόντων με κινέζικο χαρακτήρα, όπως το κινέζικο μετάξι, τσάι, αξεσουάρ, ενδύματα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία,  κινέζικο κόμπο και τρόφιμα. Με την ευκαιρία αυτή, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως την πολεμική τέχνη Kong-fu, την λαϊκή μουσική και χορούς, καθώς και κινέζικη καλλιγραφία. Όσοι ενδιαφέρονται για τον κινέζικο πολιτισμό και την κινέζικη γλώσσα θα μπορέσουν να βρουν και χρήσιμα βιβλία.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμπρίου 2011, από τις 12:00 ως τις 20:00.

Διεύθυνση: Πρεσβεία της Κίνας (Δημοκρατίας 10-12, Π. Ψυχικό)

Πριν από τα Χριστούγεννα, να απλώσουμε χέρι βοηθείας προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να δράσουμε μαζί, φέρνοντας τους ζεστά και όμορφα Χριστούγεννα!

Διοργανωτές: Greece Overseas Chinese Association of Fujian Province in CHINA, Greece Overseas Chinese Women Association,Greece Overseas Chinese Friendship Association,Greece Overseas Chinese tourism Association,Greece Overseas Chinese General Association,Greece Overseas Chinese General Chamber of Commerce,Greece Overseas Chinese Association of Qingtian City in CHINA,Greece Thessaloniki Overseas Chinese Friendship Association,Greek Council for the Promotion of Peaceful National Reunification of China.

Χορηγός: Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα

Επιτροπή Συμβούλων: Πρέσβειρα της Κίνας κυρία Yang Guohua, Σύζυγος του Προέδρου Συνδέσμου Κίνας-Ελλάδας κυρία Φλώρα Ποταμιάνου, παρουσιάστρια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ του ΑΝΤ1 Μαρί Κυριακού.