facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Φθινοπωρινό Bazaar στο Αττικό Μετρό Συντάγματος στις 29, 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου για την στήριξη της “Εστίας”

Η Εστία μας προσκαλεί σ' ένα τριήμερο φθινοπωρινό bazaar για να κάνουμε όλες μας τις αγορές σε απίστευτες τιμές!!!

Η Εστία σας προσκαλεί σ' ένα τριήμερο φθινοπωρινό bazaar για να κάνετε όλες σας τις αγορές σε απίστευτες τιμές!!! Στο bazaar μας θα βρείτε οικιακά είδη, είδη περιποίησης, προϊόντα διατροφής και ευρείας κατανάλωσης, ρούχα για μικρούς και μεγάλους, μπιζού καθώς και παραδοσιακές πίτες χειροποίητες, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ.
Αττικό Μετρό Συντάγματος 29, 30 Σεπτεμβρίου 2011 & 1 Οκτωβρίου από 09.00 έως 21.00. Οι αγορές σας θα συμβάλλουν στην προσπάθεια επιβίωσης της Εστίας για την συνέχιση της λειτουργίας της για την φροντίδα των παιδιών με νοητική υστέρησηΗ Εστία μας προσκαλεί σ' ένα τριήμερο φθινοπωρινό bazaar για να κάνουμε όλες μας τις αγορές σε απίστευτες τιμές!!!Η Εστία μας προσκαλεί σ' ένα τριήμερο φθινοπωρινό bazaar για να κάνουμε όλες μας τις αγορές σε απίστευτες τιμές!!!
Στο bazaar θα βρείτε οικιακά είδη, είδη περιποίησης, προϊόντα διατροφής και ευρείας κατανάλωσης, ρούχα για μικρούς και μεγάλους, μπιζού καθώς και παραδοσιακές πίτες χειροποίητες, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ.

Το bazaar θα γίνει στο Αττικό Μετρό Συντάγματος 29, 30 Σεπτεμβρίου 2011 & 1 Οκτωβρίου από 09.00 έως 21.00. Οι αγορές μας θα συμβάλλουν στην προσπάθεια επιβίωσης της Εστίας για την συνέχιση της λειτουργίας της για την φροντίδα των παιδιών με νοητική υστέρηση.

Να είμαστε όλοι εκεί!