facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Το 4ο φεστιβάλ elamazi στο Άλσος Κηφισιάς στις 14 Ιουνίου

Το elamazi.gr προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ για να γιορτάσουμε την «έναρξη του καλοκαιριού των παιδιών» μέσα σε μια πραγματική όαση, το Άλσος Κηφισιάς.

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, πολυχώρους, εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θεατρικούς συνεργάτες αλλά και κέντρα εκπαίδευσεις, εκδοτικούς οίκους, μουσεία, ΜΚΟ, συλλόγους και φορείς, το elamazi.gr έχει ετοιμάσει πλήθος δρώμενων αφιερωμένων σε ολόκληρη την οικογένεια.

Μέσα σε ένα περιβάλλον εναρμονισμένο με τη φύση, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις Kαραγκιόζη, εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, family zumbaπειράματα, face painting, μάγους και ταχυδακτυλουρούς, και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα χαρίσουν για μια ακόμα φορά μια αξέχαστη εμπειρία σε παιδιά, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, νονούς και νονές!

Επιμένοντας αθλητικά, θα διοργανωθούν ομαδικά παιχνίδια “παιδιών με γονείς”, kids yoga, αναζήτηση θησαυρού, ασφαλή τοξοβολία για παιδιά καθώς και το 4πλο budgee τραμπολίνο, θα έχουν ως στόχο να απογειώσουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις εδώ

Tο Άλσος Κηφισιάς, είναι εύκολα προσβάσιμο με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (στάση Κηφισιά) καθώς και με πολλά μέσα συγκοινωνίας (λεωφορεία). Για όσους προτιμήσουν να έρθουν με τα αυτοκίνητά τους, υπάρχει το δημοτικό parking Platanos λίγα μόλις μέτρα από το άλσος.

Στο χώρο του Άλσους υπάρχει καφέ και καντίνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων.

Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ (προπώληση) και 6 ευρώ (ταμείο), Δωρεάν για παιδιά έως 2 ετών και περιλαμβάνει όλα τα θεάματα, αθλητικές & εικαστικές δραστηριότητες χωρίς καμία άλλη χρέωση για τις δραστηριότητες και τις παραστάσεις του φεστιβάλ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα καταστήματα Public, Παρασωτηρίου, Seven, IANOS, RELOAD και MediaMarkt ή ηλεκτρονικά μέσω www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.

Το πλήρες πρόγραμμα θα το βρείτε στο www.elamazi.gr και στο facebook.

Χορηγός επικοινωνίας: babyzone.gr