facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

"Το Ημερολόγιο μίας νύφης" της Τατιάνας Τζινιώλη

Η blogger του gamos.gr και δημοσιογράφος Τατιάνα Τζινιώλη κυκλοφορεί το πρώτο e-book σε μορφή ημερολογίου για μελλόνυμφες στην Ελλάδα. Ονομάζεται "Το ημερολόγιο μίας νύφης" και όπως μαρτυρά ο τίτλος είναι το ημερολόγιο της προετοιμασίας.

Αναφέρεται στις δυσκολίες, τις προκαταλήψεις και τις αντιλήψεις που αντιμετωπίζει μία γυναίκα στα 20+ που επιλέγει να παντρευτεί. Χιουμοριστικό και ρεαλιστικό είναι το μόνο ημερολόγιο που επιθυμεί να το διαβάσετε.

Το ημερολόγιο μίας νύφης

Το ημερολόγιο μίας νύφης

Μάθετε περισσότερα για την συγγραφέα και το e-book εδώ

Υπόθεση: "Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ. Τώρα θα μου πείτε «κοπελιά, κάτι έκανες λάθος στην πορεία» και θα συμφωνήσω. Από υπέρμαχος του «Εγώ να παντρευτώ; Ποτέ!» βρέθηκα μετά από δέκα μήνες σχέσης αρραβωνιασμένη.

Είμαι η Τατιάνα και είναι ο Μιχάλης.

Είμαι Αιγόκερως (αργότερα θα εξηγηθούν πολλά έτσι) και είναι Ζυγός.

Είμαι μοναχοπαίδι και έχει έναν αδελφό.

Ο γάμος ορίστηκε για τον Σεπτέμβριο του 2013. Μετά από αρκετά τρεχάματα και γραφειοκρατία, η εκκλησία κλείστηκε και πλέον βρισκόμαστε και επίσημα σε pre wedding season. Τώρα αν περιμένετε να διαβάσετε τα κείμενα μίας bridezilla, τότε δυστυχώς δεν είμαι ο άνθρωπος σας. Από τη μία δεν μπορώ τα τρεχάματα και να δοκιμάζω είκοσι διαφορετικές τούρτες για να ανακαλύψω τη διαφορά της απλής κρέμας από την κρέμα Βαυαρίας και από την άλλη θέλοντας κάτι λιτό, απλό και απέριττο έχω μία αρκετά συγκεκριμένη ιδέα για το πώς θα είναι αυτό το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου".