facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Τα παιχνίδια Chicco στα Καταστήματα Μουστάκας

Γνωρίστε τη νέα πλούσια συλλογή παιχνιδιών της εταιρείας Chicco τώρα και στα Καταστήματα Μουστάκας.

Η νέα συλλογή παιχνιδιών Chicco, πλήρως ανανεωμένη, περιλαμβάνει παιχνίδια κατάλληλα για ηλικίες από 0 μηνών έως 6 ετών.

Τα παιχνίδια Chicco περιλαμβάνουν εκτός από κουδουνίστρες και παιχνίδια κούνιας, εκπαιδευτικά παιχνίδια για εκμάθηση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, παιχνίδια δραστηριοτήτων, παιχνίδια με οχήματα και γκαράζ.

Για άλλη μια φορά η Chicco εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα, γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο καλό και ποιοτικό παιχνίδι.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ:

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΥΝΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΡΟΖ/ΣΙΕΛ

Ένας πρωτοποριακός προβολέας ειδικά σχεδιασμένος ώστε να "γαντζώνεται" με ασφάλεια στην κούνια                                          

• Προβολή με αυτόματη εναλλαγή χρωμάτων

• 3 τρόποι χρήσης: νυχτερινή προβολή, χαλαρή προβολή και φωτάκι νυκτός

• Αισθητήρας ήχου: ενεργοποιείται μόλις το παιδί κλάψει

                                                                  

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Μια δραστήρια φάρμα με πολλά χρωματιστά σχηματάκια για να τα τοποθετείτε στη σωστή υποδοχή. 5 διαφορετικά χρωματιστά κλειδιά που ανοίγουν τις πόρτες της φάρμας για να βγάλετε τα σχήματα. Βοηθά στην ανάπτυξη του συντονισμού όρασης και κίνησης.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ DUO

Το Γυμναστήριο Duo είναι ένα σημαντικό παιχνίδι δραστηριοτήτων όπου το παιδί εξασκείται στο συντονισμό των πρώτων του κινήσεων, καθώς το προσελκύουν τα φώτα, οι ήχοι και τα χρώματα. Το γυμναστήριο διαθέτει 2 θέσεις για παιχνίδι, μπρούμυτα ή ανάσκελα όπου υπάρχει και μία ειδική δραστηριότητα για τα ποδαράκια του.

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ "ROBOCHICCO"

Το πρώτο πολυμορφικό τηλεχειριζόμενο παιχνίδι. - 2 τρόποι παιχνιδιού είτε ως ρομπότ είτε ως αυτοκίνητο. - Μεταμορφώνεται εύκολα με 3 κινήσεις: για να το κάνετε αυτοκίνητο χαμηλώστε τα μπράτσα του ρομπότ και το κεφάλι και έχετε το σώμα του αυτοκινήτου. - Χειροκίνητη μετατροπή για να βελτιώνει το συντονισμό των κινήσεων του παιδιού. - Τηλεχειριστήριο με 4 κουμπιά χειρισμού. Λειτουργεί και με τις 2 μορφές. -Με τηλεχειριζόμενα φώτα και ήχους.

FIAT 500 ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Γίνε πρωταθλητής με την δυναμικό σχεδιασμού του Συστήματος Οδήγησης Fiat 500. Το παιδί διασκεδάζει οδηγώντας όπως η μαμά και ο μπαμπάς χάρη στο τιμόνι με τις δραστηριότητες, το λεβιέ ταχυτήτων και τα πετάλια. - Το τιμόνι διαθέτει ένα συναρπαστικό κέντρο δραστηριοτήτων με προβολή διαδρομών με επιλογή ανάμεσα σε 2 ταχύτητες, φώτα και ήχους πραγματικού αυτοκινήτου. - Με 3 θέσεις ρύθμισης του καθίσματος ανάλογα με το ύψος του παιδιού. - Λεβιέ ταχυτήτων και πετάλια. -Βελτιώνει τη λογική σκέψη και τις γνωστικές δεξιότητες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ 2 ΓΛΩΣΣΕΣ

ΕKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ

Εκπαιδευτικό κλειδάκι που μιλάει με φώτα που αναβοσβήνουν. - 24 διαφορετικούς παιδικούς ρυθμούς, μουσικούς ήχους και διασκεδαστικές φρασούλες. - Διδάσκει: τις πρώτες λεξούλες, τα χρώματα, συνήθεις ήχους και μικρές φράσεις. - 3 κουμπιά πίεσης που ενεργοποιούν ήχους. Περιλαμβάνει μια κουδουνίστρα και έναν πρακτικό κρίκο για να μπορεί να τοποθετείται εύκολα στη μπάρα του καροτσιού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ

Ένα εκπαιδευτικό τηλέφωνο του οποίου ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο έχει εμπνευσθεί από τα τηλέφωνα των μεγάλων. Τα 6 χαριτωμένα ζωάκια στις εικόνες της μεγάλης οθόνης βοηθούν το παιδί να μάθει τις πρώτες του λέξεις στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. - 24 διαφορετικούς παιδικούς ρυθμούς, τραγούδια, φωνές ζώων και αστείους ήχους. - Διδάσκει: τους πρώτους αριθμούς, τις μέρες τις εβδομάδας, προσανατολισμό, τα πρώτα γράμματα, φωνές ζώων, πως να συστήνονται ενώ προσφέρει πολύ διασκέδαση ακούγοντας μουσική και βγάζοντας φωτογραφίες. - 6 κουμπιά με LED φωτισμό και 1 κουμπί κλήσης που προσομοιάζει κλήσεις με τα 6 ζωάκια.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕZΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ

Διδάσκει τις πρώτες λέξεις και διασκεδάζει το παιδί σας με ήχους και τα ποιήματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μαγειρικής, της κηπουρική, την τέχνη και τη μουσική.

Χάρη στα πολλά αποσπώμενα στοιχεία, τα παιδί μπορούν να παίξει διαφορετικούς ρόλους και να μιμείται τους μεγάλους. Έτσι, η εκμάθηση γλωσσών γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική!

Περισσότερες από 60 λέξεις, φράσεις, τραγούδια, διασκεδαστικούς ήχους και δραστηριότητες!

Διδάσκονται στα Ελληνικά και αγγλικά.

Τα πόδια αφαιρούνται για να παίζει ακόμα και καθιστό κάτω.

Γωνιά αγροκτήματος

Με δύο αφαιρούμενα εξαρτήματα: ΚΑΡΟΤΑ και ΝΤΟΜΑΤΕΣ για να παίζει στον κήπο και να μαγειρεύει. Το παιδί διασκεδάζει με ωραίες μελωδίες και να μαθαίνει τα ονόματα των λαχανικών Ελληνικά και Αγγλικά.

Γωνιά κουζίνας

Με τρία αφαιρούμενα εξαρτήματα: δοχείο αλατιού, πιπέρι και λάδι, με 3 διαφορετικές σχήματα για να βρίσκει τη σωστή υποδοχή τοποθέτησης τους. Προσποιείται ότι μαγειρεύει σαν τη μαμά και τον μπαμπά, για να γίνει ένας πραγματικός σεφ, όταν το παιδί γυρίζει το διακόπτη της κουζίνα διασκεδάζει με ποιηματάκια, τραγούδια και ήχους της κουζίνας!

Καλλιτεχνική γωνιά

Χάρη στο μαγικό πίνακα το παιδί γράφει και ζωγραφίζει με το ειδικό στυλό, σβήνει και ξαναρχίζει το παιχνίδι όσες φορές θέλει.

Μουσική Γωνιά

Στη γωνιά της μουσικής, το παιδί σας θα βρει ένα βιβλίο με 4 σελίδες που δείχνουν 4 μουσικά όργανα: μαθαίνει τα ονόματά τους στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, καθώς και τους ήχους των μουσικών οργάνων.

Επειδή τα παιδιά που ανακαλύπτουν τoν κόσμο μέσα από το παιχνίδι

είναι ευτυχισμένα παιδιά!!!