facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Σύστημα μεταφοράς Trilogy System της Inglesina

Tο νέο εξαιρετικά πρακτικό και εύκολο στην οδήγηση, σύστημα μεταφοράς Trilogy System της Inglesina!

Προσφέρει μία καθαρή και μοντέρνα γραμμή με νέα στυλάτα και σοφιστικέ χρώματα και πάνω από όλα με τεχνικές προδιαγραφές που το καθιστούν το ιδανικό προϊόν για τους απαιτητικούς γονείς, οι οποίοι αναζητούν ένα σύστημα μεταφοράς άνετο και πρακτικό για κάθε περίσταση.

inglesina2

 inglesina1

 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται πιο εύκολες με το Trilogy. Οι τροχοί του είναι εξοπλισμένοι με μεταλλικά ρουλεμάν διευκολύνοντας τις βόλτες σας και ο μηχανισμός που ρυθμίζει τις περιστρεφόμενες ρόδες βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας! Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας είναι ο τρόπος που ανοίγει και κλείνει το καρότσι και με το Trilogy αυτό γίνεται μόνο με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό μοχλό.

Όλα τα στοιχεία που αποτελούν αυτό το σύστημα μεταφοράς είναι πανεύκολο στο να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν από το σκελετό, κάνοντας την εναλλαγή πολύ άμεση και γρήγορη! Το κάθισμα του καροτσιού είναι αναστρέψιμο, δίνοντας τη δυνατότητα της μεταφοράς του μωρού είτε με φορά προς τους γονείς, είτε προς τον δρόμο. Το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο αυτοκίνητο, είτε πάνω στο καρότσι είναι το τρίτο στοιχείο που ολοκληρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος μεταφοράς της Inglesina!