facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Στο πλευρό των μικρών ασθενών από το Χαμόγελο του Παιδιού το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας στις 7 Απριλίου 2014, το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ σφραγίζει τη συνεργασία του με το Χαμόγελο του Παιδιού προσφέροντας αφιλοκερδώς χαμόγελο αισιοδοξίας σε ένα 7χρονο παιδί που το χρειάζεται.

Χθες, η Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ υποδέχθηκε στην αγκαλιά της τον 7χρονο Φραγκίσκο και αποκατέστησε μέσω μιας λεπτής οφθαλμολογικής χειρουργικής επέμβασης το πρόβλημα όρασης του μικρού ασθενούς.

«Στις 7 Απριλίου στο ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ εγχειρίστηκε ένα παιδί από το Χαμόγελο του Παιδιού. Ο όμιλος ΙΑΣΩ καλύπτει όλες τις ανάγκες των παιδιών και δημιούργησε μία ανεξάρτητη και ολοκληρωμένη παιδιατρική κλινική δίπλα ακριβώς από τη μαιευτική κλινική, η οποία είναι στελεχωμένη από εξαίρετους επιστήμονες και με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Θέλοντας να τονίσουμε ότι η υγεία των παιδιών είναι το μέλλον της χώρας επενδύουμε σε αυτήν. Ο οργανισμός Χαμόγελο του Παιδιού και ο πρόεδρος κ. Κ. Γιαννόπουλος διέπονται αναμφισβήτητα από τις ίδιες αρχές, γι’ αυτό και επιλέχτηκε η σημερινή ημέρα για να δώσουμε τα χέρια για μία συνεχή συνεργασία αγάπης προς τα παιδιά», αναφέρει ο πρόεδρος του ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γ. Σταματίου.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κ. Γιαννόπουλος χαιρέτησε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τη συνεργασία αυτή, τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες γιατροί του ομίλου ΙΑΣΩ προσφέρουν τις γνώσεις τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ΙΑΣΩ για τη σημαντική συμβολή του στη διατήρηση της συνολικής υγείας των παιδιών και όχι μόνο. Τέλος, υπογράμμισε τη σημασία της πρόληψης, προτρέποντας τους γονείς να αντιμετωπίσουν έγκαιρα συμπτώματα των παιδιών τους, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρές βλάβες.