facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Σημαντικό Πρόγραμμα Υποστήριξης της Γονιμότητας υλοποιείται στο νομό Δωδεκανήσων από το Σωματείο ΚΥΒΕΛΗ

Τη διεξαγωγή προγράμματος που στηρίζει τη γονιμότητα ακόμα και στις πιο ακριτικές περιοχές του νομού Δωδεκανήσων, έχει αναλάβει να υλοποιήσει το σωματείο ΚΥΒΕΛΗ με την επιστημονική συνεργασία του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ και την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας MSD Hellas. Το πρόγραμμα προσφέρει 20 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ζευγάρια του Νομού Δωδεκανήσων, που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί.

Αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της αναπαραγωγής και των οικονομικών αλλά και συναισθηματικών επιπτώσεων που αυτό συχνά επιφέρει, το πρόγραμμα γονιμότητας επικεντρώνεται σε όλα τα νησιά του νομού, ακόμα και τα πιο απομονωμένα, που δεν διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το πρόγραμμα στοχεύει να βοηθήσει τα ζευγάρια να δημιουργήσουν  οικογένεια και παράλληλα να τονώσει τις γεννήσεις σε αυτά τα νησιά που βλέπουν καθημερινά τον πληθυσμό τους να μειώνεται.

Τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια θα μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο στο τηλέφωνο 210 7562375 κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 για όλο το χρόνο, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες ένταξής τους σε αυτό. Στο πρόγραμμα εντάσσονται πλέον και τα νησιά Κως και Ρόδος, τα οποία αν και προσφέρουν καλύτερη υποδομή για τους κατοίκους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γονιμότητας, αντιμετωπίζουν κι αυτά την «ασθένεια» της εποχής.