facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Προσφορά στο τμήμα ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων & οικογένειας του ΙΑΣΩ Παίδων

Το ΙΑΣΩ Παίδων αναγνωρίζοντας τη θεμελιακή σημασία του δεσμού μητέρας - παιδιού προσφέρει τη δυνατότητα βοήθειας στις μητέρες για την κατανόηση των δυσκολιών της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας (παιδιά έως 5 ετών) μέσω του Τμήματος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων και Οικογένειας.

Στόχος της κας Μάγδας Λιακοπούλου, τ. Διευθύντριας Παιδοψυχιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», τ. Επίκουρης Διευθύντριας του ΕΚΠΑ και Διευθύντριας του Τμήματος, είναι η ενδυνάμωση του δεσμού καθώς και η μείωση των δυσκολιών αυτών. Χαρακτηριστικά η κα Λιακοπούλου αναφέρει: «Η σχέση μητέρας-παιδιού όταν αναπτύσσεται χωρίς δυσκολίες στη βρεφική και κατ ‘επέκταση στη νηπιακή ηλικία είναι ο θεμέλιος λίθος για την μετέπειτα καλή ανάπτυξη, σωματική και ψυχική, του παιδιού. Η ιδιοσυγκρασία του βρέφους ή του νηπίου, η προσωπικότητα της μητέρας, ο πατέρας, η οικονομική κατάσταση κ.α. επηρεάζουν το δεσμό μητέρας-παιδιού. Δυσκολίες που αναφαίνονται κατά την περίοδο αυτή π.χ. στο φαγητό, στον ύπνο, στη συνεργασία με τους άλλους, επηρεάζουν και επηρεάζονται από το δεσμό μητέρας-νηπίου».

Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων, συνεχίζοντας να εκφράζει την αγάπη και τη φροντίδα της για τα παιδιά, προσφέρει τη δυνατότητα επίσκεψης διάρκειας μίας ώρας στο Τμήμα Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων και Οικογένειας στη συμβολική τιμή των 40 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει από 2 Φεβρουαρίου 2015 έως και 9 Μαρτίου 2015 για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 (όλο το 24ωρο) & 210 6383917 (09:00-17:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.