facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε ειδική τιμή στο Ιασώ General από 17 Οκτωβρίου έως και 31 Οκτωβρίου 2011.

Με αφορμή τον Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού  το ΙΑΣΩ General (Μεσογείων 264, Χολαργός), θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης, προσφέρει προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε ειδική τιμή από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011.

Ο προληπτικός έλεγχος θα περιλαμβάνει ψηφιακή μαστογραφία άμφω και υπερηχογράφημα μαστών και θα προσφέρεται συνολικά στην ειδική τιμή των 90 Ευρώ. Απευθύνεται σε εξωτερικούς ασθενείς και θα πραγματοποιείται σε μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής :

  • Ο ψηφιακός μαστογράφος SELENIA με λυχνία βολφραμίου είναι ο μοναδικός που έλαβε την πιστοποίηση “Mammographic Type Test” από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό (EUREF-European Reference Organization) και εξαλείφει την πιθανότητα επαναληπτικών και εντοπιστικών - συμπληρωματικών λήψεων. Η ψηφιακή μαστογραφία αξιολογείται συμπληρωματικά και με σύστημα ηλεκτρονικά υποβοηθούμενης διάγνωσης (CAD-R2) που βελτιώνει περαιτέρω τα διαγνωστικά αποτελέσματα
  • Ο ψηφιακός έγχρωμος Υπερηχοτομογράφος LOGIC 9 GE, υψηλής ευκρίνειας, προσφέρει τη δυνατότητα Ελαστογραφίας στις εξετάσεις μαστού (σημαντική βοηθητική τεχνική στη διάγνωση καλοήθων –κακοήθων όγκων).

Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στον αριθμό  210 650 2510-11 καθημερινά 08.00-20.00 και Σάββατο 08.00-15.00.

Ο καρκίνος του μαστού προσβάλλει μία στις δέκα γυναίκες και απειλεί 4.500 Ελληνίδες κάθε χρόνο. Παρά τη συχνότητά της, η ασθένεια σήμερα αντιμετωπίζεται, αρκεί να διαγνωστεί νωρίς. Η  έγκαιρη διάγνωση όμως είναι αποτέλεσμα της πρόληψης και εξαρτάται από την ενημέρωση και την υπευθυνότητα της κάθε γυναίκας.

Ο προληπτικός έλεγχος πρέπει να ξεκινάει από την ηλικία των 18 ετών με την μηνιαία αυτοεξέταση του στήθους,  συνεχίζεται για γυναίκες άνω των 25 ετών με επιπλέον ετήσια ψηλάφηση από εξειδικευμένο Ιατρό ενώ για γυναίκες  άνω των 40 ετών περιλαμβάνει περαιτέρω ετήσιο έλεγχο με μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών. Οι γυναίκες υψηλού κινδύνου (ιστορικό καρκίνου μαστού σε συγγενείς α’ βαθμού, ατομικό ιστορικό κα) θα πρέπει να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιατρού τους.