facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Πιστοποιητικό Οφθαλμολογικής Εξέτασης με 50% έκπτωση από το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision

Το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision ανήκει στα οφθαλμολογικά κέντρα που όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται με σοβαρότητα και συνέπεια, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες στο χώρο της οφθαλμολογίας, τόσο στον τομέα της διάγνωσης όσο και στον τομέα της θεραπείας.


Στα πλαίσια εγγραφής των παιδιών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα συχνά ζητείται μεταξύ άλλων δικαιολογητικών Πιστοποιητικό Οφθαλμολογικής Εξέτασης. Το πιστοποιητικό αυτό περιλαμβάνει την ακριβή διάγνωση για τη γενικότερη οφθαλμολογική κατάσταση του παιδιού.

ένας πλήρης παιδοφθαλμολογικός έλεγχος είναι στα 100€ αλλά λόγω της σπουδαιότητας του συγκεκριμένου εγγράφου σας παρέχεται έκπτωση 50%.

Το Athens Vision παρέχει πιστοποιητικά σε γονείς για την άμεση εγγραφή του παιδιού τους. Με την παραπομπή σε ένα αξιόπιστο οφθαλμολογικό κέντρο οι γονείς απολαμβάνουν:

- Άμεσο Προγραμματισμό Εξέτασης
- Δυνατότητα επιλογής ενός εκ των δύο παραρτημάτων (Καλλιθέα -Μαρούσι).
- Γρήγορη Εξυπηρέτηση
- Αξιόπιστη Οφθαλμολογική Διάγνωση από ειδικευμένο Παιδοφθαλμίατρο.

Για το πιστοποιητικό ο Οφθαλμολογικός Έλεγχος, αξίας 50€, περιλαμβάνει τις ακόλουθες εξετάσεις:

Πλήρες Ιστορικό, Κερατομετρία, Μέτρηση Οπτικής Οξύτητας, Τονομέτρηση, Εξέταση στην Σχισμοειδή Λυχνία, Χρωματική Αντίληψη, Εκτίμηση Στερεοσκοπικής Όρασης (Τρισδιάστατη Όραση), Ορθοπτική Μελέτη (Στραβισμός & Οφθαλμοκινητικότητα), Κυκλοπληγία (Λεπτομερής Μελέτη Λανθανόντων Διαθλαστικών Σφαλμάτων) και Μελέτη Βυθού Οφθαλμού.

Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για το Πιστοποιητικό Οφθαλμολογικής Εξέτασης άμεσα και γρήγορα καλέστε τώρα στο 210 95.95.215 ή στο 210 61.25.325.

www.athensvision.eu