facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Παροχή service από την Chicco για όλους

H εταιρεία βρεφικών Chicco, ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο όνομά της χιλιάδες καταναλωτές ακολουθεί τη δική της πολιτική σε ότι αφορά στην παροχή service.

Συγκεκριμένα, εγγυάται το service για όλα της τα προϊόντα και ειδικότερα για τα προϊόντα μετακίνησης και φύλαξης Chicco (καροτσάκια, καθισματάκια κλπ) παρέχεται εγγύηση ενός (1) έτους που πιστοποιείται με την απόδειξη αγοράς του προϊόντος και καλύπτει πλήρως σε αυτό το χρονικό διάστημα, το service και τα ανταλλακτικά ή ακόμα και την αντικατάσταση προϊόντος. Η Chicco ωστόσο, θέλοντας να ευχαριστήσει την προτίμηση των πελατών της, αλλά και να βοηθήσει τους γονείς που δυσκολεύονται πλέον στην απόκτηση νέων προϊόντων, εξυπηρετεί κατά το δυνατόν, και εφόσον υπάρχουν τα διαθέσιμα ανταλλακτικά, και όσους έχουν προϊόντα παλαιότερων ετών.

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια η εταιρεία θέλει και εμπράκτως να τονίσει την αξιοπιστία των προϊόντων Chicco, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα επιπλέον κίνητρο για να προτιμήσουν τα προϊόντα της.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών είναι η απόκτηση του προϊόντος από κατάστημα που συνεργάζεται με την εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος που εμπορεύεται τα προϊόντα Chicco στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα καταστήματα αυτά είναι διαθέσιμα τόσο μέσα στην λίστα των συνεργατών Chicco στο επίσημο site της εταιρείας στο www.chicco.gr όσο και σε διάφορα έντυπα της εταιρείας. 

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Chicco: 210 62 41 400, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00