facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) 2015 - Δράσεις σε όλη την Ελλάδα

Την Κυριακή 10 Μαΐου στην Αίγλη του Ζαππείου, στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί ένας από τους πολλούς σταθμούς συνάντησης Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών με όλους εμάς, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) 2015.

Η ΠΗΛ θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ (Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος), και σκοπός είναι να πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Ελλάδας, ομιλίες από Επιστήμονες Λογοθεραπευτές βελτιώνοντας έτσι, την καθημερινότητα και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάμε και αγαπάτε.

Κύριο θέμα της ΠΗΛ για το 2015 θα είναι οι Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής των ατόμων με Αυτισμό. Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματά σας για τη Λογοθεραπεία και τους υπόλοιπους τομείς που μπορεί ένας Επιστήμονας Λογοθεραπευτής να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Έχει προγραμματιστεί μια ημέρα με δωρεάν ατομικές συναντήσεις του κοινού με Λογοθεραπευτές, με ενημερωτικές ομιλίες αλλά και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά (παιχνίδι, Παραμύθια, Κληρώσεις Δώρων και Εκπλήξεις για όλους).

Η είσοδος και η συμμετοχή στις δράσεις της ΠΗΛ 2015, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, θα είναι δωρεάν για όλους!

Με μια ηλεκτρονική επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα www.imeralogou.gr, και μεσα από τη σελίδα στο Facebook, και το Twitter, οι επισκέπτες μπορούν να "παίξουν" με κουίζ, να εκφράσουν ελεύθερα τις απορίες τους, να κάνουν λογής προτάσεις, και να ενημερωθούν πρώτοι για κάθε νέα εξέλιξη μέσα από καθημερινή δημοσίευση επιστημονικών άρθρων.

 

Χορηγός επικοινωνίας: babyzone.gr