facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ο Στέφανος Κορκολής «Εφ’ Όλης της Ύλης» σε μία φιλανθρωπική συναυλία για την Ένωση Μαζί για το Παιδί, στις 26 Σεπτεμβρίου

Την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ., το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα ξεχωρίσει στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού.

Μια μοναδική μουσική βραδιά  που αγκαλιάζει το Στέφανο Κορκολή σολίστ, συνθέτη αλλά και ερμηνευτή.

Ένα «Εφ’ όλης της ύλης» πρόγραμμα  βασισμένο στην κλασική παιδεία  του σπουδαίου δημιουργού, στο οποίο  ξεδιπλώνεται το ταλέντο του σολίστ, με έργα του ιδίου.

«Εφ’ όλης της ύλης» για να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί με τον ερμηνευτή Στέφανο Κορκολή υπέροχα δικά του τραγούδια που έχουν γίνει σταθμός στην πορεία του Ελληνικού πενταγράμμου με ένα διαφορετικό τρόπο: Το Σημάδι του Σκορπιού, Στους Πέντε Ανέμους, Καρδιά μου Λιώνω, Λατέρνα, Ξαφνικά, Σκόνη και Θρύψαλα και άλλα αγαπημένα…

Σ’ ένα πρόγραμμα «Εφ’ όλης της ύλης» δεν μπορεί να λείπει  ο ταλαντούχος συνθέτης Στέφανος  Κορκολής ο οποίος έχει δώσει τα «καλύτερά» του σε σημαντικούς  ερμηνευτές της Ελληνικής δισκογραφίας. Μεγάλοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν φιλικά για να ερμηνεύσουν στην αφιερωμένη στο " ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ " βραδιά τα αγαπημένα τους!!

Στην ξεχωριστή αύτη μουσική παράσταση  την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα διευθύνει ο εξαιρετικός  διεθνούς φήμης μαέστρος Νίκος Τσούχλος.

Όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, θα απολαύσουν το Στέφανο Κορκολή «Εφ’ Όλης της Ύλης»,  σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη μουσική. Μία ξεχωριστή συναυλία για ένα μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό που υπόσχεται να ταξιδέψει «Στους Πέντε Ανέμους» όλους, όσους θα έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας

Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)