facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Οι «Tom&Jerry» και η παρέα των «Looney Tunes» στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε! Ο χειμώνας αποχωρεί και η άνοιξη μπαίνει δυναμικά με παιχνιδιάρικη διάθεση... Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τους αυθεντικούς ήρωες της WARNER BROS!

Οι αγαπημένοι μεγάλων και μικρών, «Tom&Jerry» μετακομίζουν στο εκπτωτικό χωριό και μεταμορφώνουν τα Σάββατά μας γεμίζοντάς τα γέλιο και χαρά!

Κάθε Σάββατο από 15 Μαρτίου μέχρι 5 Απριλίου, το διάσημο δίδυμο θα παίξει με τους μικρούς μας φίλους, θα φωτογραφηθεί μαζί τους και θα χαρίσει στιγμές γέλιου και αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους μας!

Και  οι εκπλήξεις συνεχίζονται!  Ο Tweety, ο Sylvester, ο Taz, ο Buggs Bunny, ο Duffy Duck, ο Road Runner, αλλά και το Coyote ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους και καταφθάνουν αυτό το Πάσχα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Από τις 11 έως και τις 19 Απριλίου, ολόκληρη η παρέα των Looney Tunes στήνει ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ για να ψυχαγωγήσει όλους τους μικρούς φίλους που θέλουν να τους γνωρίσουν από κοντά. Οι αυθεντικές Μασκότ, δημιουργικά παιχνίδια και παιδικές δραστηριότητες θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όλους τους επισκέπτες!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.