facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Οι 30 πρώτοι ΜΟΝΟ κερδίζουν! Δωρεάν προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση με την Κάρμεν Ρουγγέρη

Βραβεία Αίσωπος 2013Μια γιορτή που είναι αφιερωμένη στα παιδιά και τη δημιουργικότητά τους, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στο Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι 30 πρώτοι που θα δηλώσετε τη συμμετοχή σας, κερδίζετε αυτόματα από μία πρόσκληση (των 3ων ατόμων) για τη θεατρική παράσταση, σε επιμέλεια της Κάρμεν Ρουγγέρη και τα Βραβεία Αίσωπος 2013, στα πλαίσια της 12ης Γιορτής Παραμυθιού kidsfun.gr.

Ένα από τα Παραμύθια που έγραψαν τα παιδιά στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού δραματοποιείται με επιμέλεια της Κάρμεν Ρουγγέρη & παρουσιάζεται σαν θεατρική παράσταση στην διάρκεια της Γιορτής.

Βραβεία Αίσωπος 2013 - Kidsfun.gr

Το πρόγραμμα:

  1. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με επιμέλεια της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ένα από τα παραμύθια που έγραψαν τα παιδιά που συμμετείχαν στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr, επιλέγεται κάθε χρόνο από την κα Ρουγγέρη, και γίνεται Θεατρικό Έργο σε δική της σκηνοθεσία.
  2. Απονομή ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013. Στην διάρκεια της Γιορτής Παραμυθιού θα γίνει απονομή των 9 ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013, στα παιδιά που ξεχώρισαν με τα Παραμύθια που έγραψαν στον 12ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr.

Θέλετε να είστε και εσείς στην Γιορτή των Παιδιών;
Κερδίστε Δωρεάν Προσκλήσεις εδώ:

Οι συμμετοχές μας συμπληρώθηκαν! Σας ευχαριστούμε όοοοολους!!!!