facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

"Κύπελλο" στην Affidea Ευρωιατρική από τους αθλητές του ΤΑΛΩΣ

Στο πλευρό της ποδηλατικής ομάδας ΤΑΛΩΣ στέκεται σταθερά η Affidea Ευρωιατρική στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής.

 Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στο αγώνισμα όμνιουμ, ο ΤΑΛΩΣ συμμετείχε στο 2ο SPtableware Pista Cup που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, με τους αθλητές να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις ατομικές κατηγορίες (Κατηγορία Παίδων, Λιβανός Κώστας, 1η θέση - κατηγορία Κορασίδων, Λιοδάκη Σοφία, 1η θέση  και Σταυγιανουδάκη Χρυσή, 3η θέση) και την ομάδα να αναδεικνύεται στην πρώτη θέση της ομαδικής κατηγορίας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι αθλητές επισκέφτηκαν το ιατρικό κέντρο της Affidea Ευρωιατρική στην Κηφισιά για τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις που παρέχει ο όμιλος ως μέρος της χορηγίας προς την ομάδα, πιστός στη φιλοσοφία ότι πάνω από όλα είναι η υγεία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι αθλητές, σε μία συμβολική κίνηση, προσέφεραν το κύπελλο που κατέκτησαν στη διευθύντρια του κέντρου, κα Μελίνα Σακελλαροπούλου.  

Η Affidea Ευρωιατρική, εδώ και ένα χρόνο, στηρίζει ως χορηγός ιατρικών εξετάσεων και οικονομικός υποστηρικτής το σημαντικό έργο της ποδηλατικής ομάδας ΤΑΛΩΣ.