facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ετήσιος Γυναικολογικός έλεγχος, μόνο για τις επισκέπτριες του babyzone.gr, με 50€

Η παροχή μας έχει ολοκληρωθεί!

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Σε περιόδους σαν κι αυτή είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Ο χειρουργός γυναικολόγος - μαιευτήρας, Θωμάς Προκοπάκης, για 2 εβδομάδες προσφέρει σε όσες από εσάς το επιθυμείτε τον ετήσιο Προληπτικό Γυναικολογικό έλεγχο με 50€.

Ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος

Τί είναι ο ετήσιος Προληπτικός Γυναικολογικός έλεγχος;

Είναι ο απαραίτητος έλεγχος που διενεργείται σε κάθε γυναίκα που προσέρχεται στο ιατρείο, ο έλεγχος που σε πολύ μεγάλο βαθμό διασφαλίζει τη γυναικολογική της υγεία. Πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο.

Τί περιλαμβάνει;

1. Γυναικολογική εξέταση: γίνεται αμφίχειρα κάθε χρόνο και δίνει πληροφορίες στο γιατρό για την γενικότερη κατάσταση του εσωτερικού γεννητικού συστήματος.

2. Test Παπανικολάου: γίνεται κάθε χρόνο και είναι ο κυτταρολογικός έλεγχος του κόλπου, του εξωτραχήλου και του ενδροτραχήλου. Μετά από σύσταση του γιατρού μπορεί να ζητηθεί έλεγχος ανά 3μηνο ή 6μηνο.

3. Υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων: γίνεται κάθε χρόνο και αναπαριστά την εικόνα της ανατομίας των έσω γεννητικών οργάνων καθώς και την παθολογία τους. Μετά από σύσταση του γιατρού μπορεί να συστηθεί επανέλεγχος ή έλεγχος ανά 6μηνο.

4. Ψηλάφηση μαστού: Γίνεται κάθε χρόνο στη γυναικολογική εξέταση. Μετά από σύσταση του γιατρού διενεργείται περαιτέρω έλεγχος.

5. Υπερηχογράφημα μαστού: Γίνεται κάθε χρόνο στη γυναικολογική εξέταση. Μετά από σύσταση του γιατρού διενεργείται περαιτέρω έλεγχος. Δεν υποκαθιστά τη μαστογραφία.

Γνωρίστε τον ιατρό εδώ: www.prokopakis.com