facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Διασκέδαση, αθλητισμός και κοινωνική ευαισθησίατον όλο το Σεπτέμβρη στο SmartPark

Και αυτόν τον Σεπτέμβρη το SmartPark εκπλήσσει ξανά με νέα πρωτότυπα δρώμενα: διασκέδαση, αθλητισμός, μουσική, βιωματικά και καλλιτεχνικά streetevents δημιουργούν για νέους κάθε ηλικίας το πιο funshopping περιβάλλον του φθινοπώρου, στο μεγαλύτερο open-air εμπορικό πάρκο της Ελλάδας!

Κάθε βράδυ, από τις 4 έως και 22 Σεπτεμβρίου, το Eurobasket αποκτά τη δική του «κερκίδα» στο SmartPark! Τα θεαματικά παιχνίδια θα προβάλλονται, σε συνεργασία με την Otetv σε HD, στο SmartStage, το νέο ανοικτό αμφιθεατρικό χώρο του SmartPark, σε γιγαντο-οθόνη 11 επί 9 μέτρα! Την «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων, Εθνική Ελλάδος, θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν όλοι οι φίλαθλοι επισκέπτες του πάρκου.

Κάθε Παρασκευή του Σεπτεμβρίου, 18.00-21.00, μια νέα πρόταση στο χώρο της γυμναστικής απευθύνει το Smart Park στους επισκέπτες του, με το πρόγραμμα «Γυμναστική για όλους». Τα events θα περιλαμβάνουν: zumba, για κάψιμο θερμίδων, pilates, για ελαστικότητα και αρμονία, yoga, για anti-stress και ευλυγισία και, τέλος, εκγύμναση με ιμάντες TRX, δηλαδή ασκήσεις με το βάρος του σώματος για δύναμη και ισορροπία.

Στις 21 του μήνα το SmartPark και το Safemania Club της Αττικής Οδού, «οδηγούν» τους νεαρούς τους φίλους σε ένα ολοήμερο event που θα συνδυάσει την εκπαίδευση στην οδική ασφάλεια με την διασκέδαση με 4 προγράμματα κυκλοφοριακής διαπαιδαγώγησης πλαισιωμένα με παιδικό θέατρο, graffitievent, ένα bikeandKartshow, κατασκευές, ζωγραφική, facepainting, κληρώσεις δώρων και ένα μουσικό DJhappening.

Το ξεκίνημα του σχολικού έτους θα είναι φέτος για τη νέα γενιά των φίλων του SmartPark μια ευκαιρία για γιορτή και αλλαγή momentum! Στις 28 Σεπτέμβρη το πάρκο θα πλημμυρίσει με τα λύκεια της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο, στο πιο vibrant “BacktoSchoolParty”, όπου σχολικά μουσικά groups και DJs θα «εκτοξεύσουν» το πιο alive & kicking μουσικό πρόγραμμα της νέας σχολικής χρονιάς!