facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά από 1 έως 3 ετών στην επίσημη ιστοσελίδα της Chicco

Η Chicco παρουσιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της, www.chicco.gr, μια νέα ενότητα με διαδραστικά παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Τα παιχνίδια έχουν δημιουργηθεί με την επίβλεψη του Βρεφικού Ερευνητικού Κέντρου Chicco (Osservatorio Chicco) και απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες παιδιών:

Παιχνίδια για παιδιά 12m+

H κατηγορία αυτή περιλαμβάνει παιχνίδια που εισάγουν τα παιδιά στον κόσμο των ήχων και της μουσικής, καθώς και να αναγνωρίζουν διαφορετικά ζωάκια, τους ήχους τους αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ζουν

Παιχνίδια για παιδιά 24m+

H κατηγορία αυτή περιλαμβάνει παιχνίδια που βοηθούν το παιδί να αντιληφθεί το σύνολο ως πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί, και στην συνέχεια να τα αναγνωρίσει και τα τοποθετήσει σωστά για να φτιάξει μια εικόνα.

Παιχνίδια για παιδιά 36m+

H κατηγορία αυτή περιλαμβάνει παιχνίδια μέσω των οποίων το παιδί αναπτύσσει αρμονικά πολλές αισθητήριες ικανότητες που σχετίζονται με την όραση, την ακοή και την αφή, καθώς και πολλές γλωσσικές και λογικο-γλωσσικές ικανότητες.

Καθίστε με το παιδί σας κατά την διάρκεια αυτής της εμπειρίας: θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις και την πρόοδό του, να το βοηθήσετε να εξοικιωθεί με τον υπολογιστή και βέβαια, να απολαύσετε ατελείωτη διασκέδαση μαζί.

http://www.chicco.gr/paixnidi/index.html

Τα παιχνίδια αυτά είναι διαθέσιμα και για I-Phone αλλά και για συσκευές Android.

Συμβουλή: Οι γονείς πρέπει πάντοτε να θυμούνται πως τα παιδιά δεν επιτρέπεται να κάθονται πολλή ώρα μπροστά στο computer ή στα κινητά τηλέφωνα. Μην υπερβαίνετε το χρόνο παιχνιδιού στον υπολογιστή και να εναλλάσεται το ψηφιακό παιχνίδι με άλλες δραστηριότητες.

​