facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Δημιουργοί χειροποίητων ειδών και τροφίμων στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα CforCrafts

Το δικό τους e-shop μπορούν να έχουν πλέον οι δημιουργοί χειροποίητων ειδών και τροφίμων, μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας CforCrafts (www.cforcrafts.com). Ειδικά σχεδιασμένο, τόσο για δημιουργούς και χειροτέχνες όσο και για παραγωγούς, το CforCrafts γεφυρώνει με τρόπο μοναδικό το μεράκι και το ταλέντο των Ελλήνων δημιουργών, με την εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Πώς ξεκίνησαν όλα...

Το όραμα των δημιουργών του CforCrafts ήταν από την αρχή και παραμένει η ενίσχυση του Ελληνικού χειροποίητου στις αγορές του εξωτερικού με κάθε τρόπο, ένα ουσιαστικό re-branding που θα οδηγήσει στην ανάδειξη των δημιουργών της χώρας μας εντός και εντός συνόρων.

Σήμερα, το CforCrafts αποτελεί την πληρέστερη πλατφόρμα αγοράς και πώλησης Ελληνικών χειροποίητων δημιουργιών και τροφίμων. Ήδη φιλοξενεί δημιουργούς κοσμημάτων, διακοσμητικών, αξεσουάρ μόδας, ειδών δώρων και παραγωγούς ελαιολάδου, ενώ σύντομα θα προστεθούν και εξαιρετικά δημιουργήματα λαϊκής τέχνης & πολλά ακόμα.

Γιατί ένα όνομα με έννοια στα Αγγλικά; Μα για να είναι κατανοητό στο εξωτερικό φυσικά.

Ένας χώρος διαδικτυακός αφιερωμένος στις Ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες.

Κάθε δημιουργός, κάθε μικρή επιχείρηση τροφίμων έχει το δικό του μικρό σπίτι μέσα σε ένα μεγαλύτερο. Ένα δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, για τα δικά του μοναδικά δημιουργήματα. Μπορεί να τα πουλήσει, να τα διαχειριστεί, να τα παρουσιάσει όπως θέλει. Λαμβάνει τις παραγγελίες του απευθείας και έχει το δικό του ταμείο.

Προμήθειες δεν πληρώνουν οι δημιουργοί του CforCrafts, αυτό ήταν μια απόφαση σημαντική γιατί είναι η αρχή. Και στόχος της ομάδας του CforCrafts είναι να βοηθήσει να είναι καθαρές οι πωλήσεις. Πώς συντηρείται το CforCrafts; Με μια μικρή μηνιαία συνδρομή διαφοροποιημένη ανάλογα με τον όγκο των κωδικών κάθε δημιουργού.

Και οι δημιουργοί που χρειάζονται και Χονδρική πώληση;

Πέρα από τη δυνατότητα λιανικών πωλήσεων, το CforCrafts προσφέρει σε επαγγελματίες χειροτέχνες και παραγωγούς τη δυνατότητα να διαθέτουν τα προϊόντα τους και για Χονδρική πώληση. Έχουν λοιπόν την ευκαιρία να «ανεβάσουν» σε ένα E-shop, προϊόντα Λιανικής και Χονδρικής πώλησης ταυτόχρονα.

Από την άλλη μεριά, τα υπέρογκα ποσά των μεταφορικών για το εξωτερικό αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τους δημιουργούς, επιβαρύνοντας τα Ελληνικά προϊόντα. Το CforCrafts πέτυχε να προσφέρει λύση σε αυτό το πρόβλημα, μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία με την εταιρία UPS προσφέροντας στους δημιουργούς που εξάγουν, ειδικούς τιμοκαταλόγους για την αποστολή των προϊόντων τους στο εξωτερικό.

Το CforCrafts έχει 3 διαστάσεις: Λιανική, Χονδρική Πώληση και τη δυνατότητα χρήσης ενός προνομιακού τιμοκαταλόγου μεταφορικών, για αποστολές στο εξωτερικό.

Απλά, Ελληνικά, μοναδικά... και για καλό σκοπό!

Οι επισκέπτες του CforCrafts έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια πλειάδα εξαιρετικών Ελληνικών δημιουργιών και να πληρώσουν τις παραγγελίες τους με 3 διαφορετικούς τρόπους (αντικαταβολή, PayPal και κατάθεση). Μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από έως και 6 διαφορετικούς δημιουργούς, σε ένα check-out εύκολα και γρήγορα.

Και υπάρχει και κάτι ακόμα... η ομάδα του CforCrafts ανάμεσα στις κατηγορίες των δημιουργιών που έχει φτιάξει στο CforCrafts, έχει εντάξει και μία ακόμα πολύ ιδιαίτερη κατηγορία, το Social Impact! Δίνουν αφιλοκερδώς το CforCrafts σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς για να διαθέτουν όποια προϊόντα έχουν για τους σκοπούς τους, ενώ και οι δημιουργοί του CforCrafts σχεδιάζουν, προσφέροντας ποσό από τις εισπράξεις τους! Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, όπως ο Στόχος, η Greenpeace & ο Αρκτούρος έχουν ήδη τα δικά τους E-shops στο CforCrafts.