facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Για τη νέα μαμά, νέα σειρά πλυντηρίων πιάτων TrueSteam της LG

Η LG Electronics, παρουσιάζει τα νέα πλυντήρια πιάτων τεχνολογίας TrueSteamTM Inverter Direct Drive που αξιοποιούν στο έπακρο την πρωτοποριακή τεχνολογία ατμού της LG και χρησιμοποιούν την ισχυρή δύναμη κι αποτελεσματικότητα του ατμού, προκειμένου να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες καθαριότητας σε κάθε σπίτι φροντίζοντας για την οικογένεια.

Η νέα σειρά πλυντηρίων πιάτων TrueSteamTM της LG, ενσωματώνει την τεχνολογία ατμού καταργώντας την ανάγκη πρό-πλυσης των πιάτων στο χέρι. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα πλυντήρια εγγυώνται πιο αποτελεσματικό πλύσιμο και καλύτερη υγιεινή, χωρίς να είναι απαραίτητο το ξέπλυμα στο χέρι ή το καθάρισμα των πιάτων μετά την ολοκλήρωση του πλυσίματος. Η ισχυρή δύναμη του ατμού καθαρίζει και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ το απαλό άγγιγμα του προσφέρει άψογη καθαριότητα και λάμψη ακόμα και στα πιο ευαίσθητα ή ακριβά σερβίτσια. Επιπλέον, η πράσινη τεχνολογία των νέων πλυντηρίων πιάτων προσφέρει ταυτόχρονη πλύση με διαφορετικές πιέσεις νερού, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες των σκευών. Κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μείωση του χρόνου πλύσης και η εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς δε χρειάζεται πλέον οι καταναλωτές να διαχωρίζουν τις πλύσεις, διαθέτοντας έτσι περισσότερο ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά τους.

Πέραν της πρωτοποριακής τεχνολογίας ατμού, το νέο πλυντήριο πιάτων της LG παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στη φόρτωσή του. Η καινοτομία SmartRack™ στα συρτάρια του πλυντηρίου, προσφέρει εύκολα προσαρμόσιμες θήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν μία ευρεία γκάμα πιάτων και μαγειρικών σκευών στα πιο ασυνήθιστα σχέδια και μεγέθη.

Παράλληλα, ο μηχανισμός Inverter Direct Drive, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο την κατανάλωση νερού και ενέργειας. Η τεχνολογία Inverter Direct Drive της LG, αποτελεί μια πραγματική επένδυση για κάθε οικογένεια, καθώς η LG παρέχει στους καταναλωτές εγγύηση 10 ετών για το μηχανισμό λειτουργίας Direct Drive του πλυντηρίου, εξασφαλίζοντας την αντοχή του στο χρόνο.

Η σειρά οικιακών συσκευών με τεχνολογία ατμού, καταδεικνύει ότι η LG Electronics συνεχίζει την προσπάθειά της να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο ποιοτική, αναπτύσσοντας καινοτόμες τεχνολογίες με σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, γιατί Lifes Good!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την LG στο www.lg.com/gr ή μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία TrueSteamTM της LG στο  http://www.lg.com/gr/microsite/steamdishwasher/index.jsp