facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Βραβεύεται για το εργασιακό του περιβάλλον το ΜΗΤΕΡΑ

Το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα για το 2014 που βραβεύεται για το εργασιακό του περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών στην κατάταξη Best Workplaces 2014.

Η έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα, από το Great Place to Work Institute Hellas σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, ανέδειξε το ΜΗΤΕΡΑ στην όγδοη θέση της κατάταξης 22 εταιρειών με πάνω από 250 εργαζόμενους, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Βραβεύεται για το εργασιακό του περιβάλλον το ΜΗΤΕΡΑ

Το ΜΗΤΕΡΑ είναι το δεύτερο κατά σειρά νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ- μετά το ΥΓΕΙΑ-  που βραβεύεται για το εργασιακό του περιβάλλον. Διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών αυτών φέτος, μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν συνολικά 54 εταιρείες, οι οποίες απασχολούν 29.620 μισθωτούς. Σημειώνεται ότι η βράβευση των εταιρειών στηρίζεται κυρίως στις απαντήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Από τους εργαζόμενους του MHTEΡΑ που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησε το 85,2% των ερωτηθέντων.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας η Πρόεδρος του ΜΗΤΕΡΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου, δήλωσε: «Το βραβείο αποτελεί σημαντική αναγνώριση και διάκριση για όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας. Η διάκριση BEST PLACE TO WORK 2014 αποδεικνύει ότι έχουμε δημιουργήσει ένα υγιές, ασφαλές και σωστό περιβάλλον εργασίας και ότι παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, έχουμε καταφέρει να προάγουμε τις ηθικές αξίες μας με πίστη, αφοσίωση, σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο. Πρωταρχικός στόχος άλλωστε του ΜΗΤΕΡΑ είναι η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικία. Χάρη στην ειλικρινή και αμφίδρομη σχέση συνεργασίας και κατανόησης ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζόμενους, έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο με ιδανικές συνθήκες απασχόλησης και αυτό αποτελεί τη δύναμή μας για το μέλλον».