facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Βράβευση των επιτυχόντων στο διαγωνισμό των 85 υποτροφιών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στο διαγωνισμό των 85 υποτροφιών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, στις 6 Απριλίου 2016, στο ανοικτό αμφιθέατρο του σχολείου. Οι 85 υποτροφίες αφορούσαν μαθητές της Α’ Δημοτικού, της Α’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλωσόρισε στην μαθητική κοινότητα τους άριστους μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν για την υψηλή επίδοσή τους, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη δέσμευση του σχολείου στον θεσμό της ακαδημαϊκής αριστείας.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η Νέα Γενιά Ζηρίδη, αρωγός στην προσπάθειά του, θέσπισε από φέτος την υποτροφία «ΕΛΠΙΔΑ» σε ένα παιδί που βγήκε νικητής στον αγώνα της ζωής. Την υποτροφία παρέλαβε η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO από την κ. Κατερίνα Ζηρίδη, Πρόεδρο του σχολείου μαζί με ένα συμβολικό δώρο, δημιουργία των μαθητών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος βράβευσε τους τρεις πρώτους αριστούχους μαθητές.

Επίσης, διακεκριμένες προσωπικότητες της εκπαιδευτικής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής κοινότητας απένειμαν τα διπλώματα και απηύθυναν χαιρετισμό. Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Αγγελική Παππά, ειδική παιδαγωγός, υποψήφια για το βραβείο “Global Teacher Prize”, Άννα Γριμάνη, δημοσιογράφος, Ευανθία Ρεμπούτσικα, συνθέτης και μουσικός, Ανδρέας Μήτσου, συγγραφέας, βραβευμένος με κρατικό βραβείο μυθιστορήματος, Κατερίνα Αλεξιάδη, υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, και πολλοί άλλοι.