facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Αγώνας δρόμου απο αθλητές με νοητική υστέρηση της «ΕΣΤΙΑ» στις 19 Οκτωβριου

 

Στις 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ. διοργανώνεται στον πεζόδρομο της Διουνσίου Αρεοπαγίτου (πλησίον Μεροπείου Ιδρύματος) ένα αθλητικό γεγονός συμβολικού χαρακτήρα με σύνθημα “ο δικός μου...μαραθώνιος’’ από το κέντρο κοινωνικής φροντίδας “ΕΣΤΙΑ’’, συνδιοργάνωση Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, του Δήμου Αθηναίων.

 «Ο δικός μου...μαραθώνιος» είναι μια αθλητική εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα, όπου 100 περίπου παιδιά με νοητική υστέρηση θα τρέξουν ή θα περπατήσουν λίγα μέτρα, έχοντας την ηθική και οικονομική υποστήριξη σπουδαστών από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και ιεκ, εταιρειών και φίλων. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τον κάθε αθλητή θα ενισχύσει την προσπάθεια ανέγερσης ενός ακόμη σπιτιού στο Πικέρμι, για άτομα με νοητική υστέρηση.

Στην εκδήλωση θα παίξει η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και έχουν κληθεί να παρευρεθούν επίσημοι από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Υπουργείο Εργασίας (τομέας Πρόνοιας), την Περιφέρεια Αττικής καθώς και από τον Δήμο Αθηναίων και Φιλοθέης-Ψυχικού, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων ατόμων με νοητική υστέρηση «ΜΕΛΕΔΩΝΗ» κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.eseepa.gr/