facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> Νέα - ανακοινώσεις

Στο πλευρό της ποδηλατικής ομάδας ΤΑΛΩΣ στέκεται σταθερά η Affidea Ευρωιατρική στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας στο αγώνισμα όμνιουμ, ο ΤΑΛΩΣ συμμετείχε στο 2ο SPtableware Pista Cup που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, με τους αθλητές να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις ατομικές κατηγορίες (Κατηγορία Παίδων, Λιβανός Κώστας, 1η θέση - κατηγορία Κορασίδων, Λιοδάκη Σοφία, 1η θέση  και Σταυγιανουδάκη Χρυσή, 3η θέση) και την ομάδα να αναδεικνύεται στην πρώτη θέση της ομαδικής κατηγορίας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι αθλητές επισκέφτηκαν το ιατρικό κέντρο της Affidea Ευρωιατρική στην Κηφισιά για τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις που παρέχει ο όμιλος ως μέρος της χορηγίας προς την ομάδα, πιστός στη φιλοσοφία ότι πάνω από όλα είναι η υγεία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι αθλητές, σε μία συμβολική κίνηση, προσέφεραν το κύπελλο που κατέκτησαν στη διευθύντρια του κέντρου, κα Μελίνα Σακελλαροπούλου.  

Η Affidea Ευρωιατρική, εδώ και ένα χρόνο, στηρίζει ως χορηγός ιατρικών εξετάσεων και οικονομικός υποστηρικτής το σημαντικό έργο της ποδηλατικής ομάδας ΤΑΛΩΣ.

Με περισσσότερες από 200 συμμετοχές εργαζομένων, η Affidea Ευρωιατρική είχε δυναμική παρουσία φέτος στο 9o Greece Race for the Cure, που οργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Παράλληλα, ο όμιλος υποστήριξε ως υπερήφανος χορηγός την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Η Affidea Ευρωιατρική έδωσε ηχηρό «παρών» και μία ημέρα πρίν τον Αγώνα, από το δικό της περίπτερο στο χώρο του Ζαππείου, προσφέροντας σημαντικές διαγνωστικές παροχές σε προνομιακές τιμές, καθώς και αναμνηστικά συμβολικά δώρα ειδικά σχεδιασμένα για αυτήν την ημέρα γιορτής και ευαισθητοποίησης, με σκοπό την ενίσχυση των προσπαθειών του Συλλόγου για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, καθώς και την ενημέρωση για την πρόληψη και προαγωγή της έγκαιρης διάγνωσης.

Η εκδήλωση, που αποτελεί παγκόσμιο θεσμό, στην Ελλάδα σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία και κατατάσσει τη χώρα μας δεύτερη μεταξύ των χωρών όπου οργανώνεται το Race for the Cure, από πλευράς αριθμού συμμετοχών. Πάνω από 35.000 γυναίκες, άνδρες και παιδιά έγιναν μέρος μιας παγκόσμιας αλυσίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, έτρεξαν ή περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας, γιόρτασαν τη ζωή μαζί με τις survivors και στήριξαν το έργο του Συλλόγου, διαδίδοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος.

Η συμμετοχή των ανθρώπων της Affidea Ευρωιατρική, που υποστηρίζει πολλές κοινωνικές πρωτοβουλίες πρόληψης και φροντίδας στον τομέα της υγείας, υποστηρίχθηκε οικονομικά από τον όμιλο.

Στιγμιότυπο με ομάδα εργαζομένων της Αffidea, που συμμετείχαν στο Greece Race for the Cure.

Στιγμιότυπο με συμβολικό δώρο που προσφέρονταν στο περίπτερο της Affidea

Video με συμμετοχή της Affidea   

Video με δηλώσεις Θ. Καρούτζου, Δ/ντος Συμβούλου 

Την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, τα ελληνικά σχολεία καλωσορίζουν περισσότερα παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν αποκλειστεί στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Έρευνες δείχνουν πως στη χώρα μας ο αριθμός των γυναικών που προβαίνουν σε προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού είναι πολύ χαμηλός σε σχέση με αυτόν των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών. Αιτία; O φόβος.

Σελίδα 1 από 84

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα babyzone.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies. Τα cookies μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε καλύτερες και εξατομικευμένες λειτουργικότητες.