facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Χρειάζομαι άμεση βοήθεια

Ερώτηση από Queen (9.02.2021)

Γειά σας, είμαι έγκυος. Είμαι αραβωνιασμένη, μένω στο πατρικό του άντρα μου, 3 εβδομάδων είμαι έγκυος, δεν μένω Αθήνα, ο άντρας μου δεν δουλεύει δυστυχώς, αλλά ψάχνει κάθε μέρα, πηγαίνω σε ένα γιατρό και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πληρώνετε για όσο μπορείτε το γυναικολόγο μου γιατί στο νοσοκομείο που πήγαινα δεν είχα καλούς γιατρούς και ήταν όλοι χάλια, δεν το ξέρει κανείς μόνο εγώ και ο άντρας μου, δεν θέλουμε να τα πούμε σε κανέναν γιατί θα μου πουν να κάνω έκτρωση. Έκανα μια μικρή συζήτηση απλή στη μητέρα μου χωρίς να της πω ότι είμαι και μου είπε να κάνω έκτρωση και φοβάμαι πάρα πολύ να το πω, θέλω να το φέρω το παιδάκι αυτό στον κόσμο οπωσδήποτε.

Απάντηση από ψυχολόγο (9.02.2021)

Αγαπητή Queen

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σας. Σας παρακαλώ να ηρεμήσετε κ να πάρετε βαθιές ανάσες. Να έρθετε σε επικοινωνία με το Σύλλογο Αγκαλιά για το Αγέννητο Παιδί στο 210 8828788 για άμεση εξυπηρέρηση.

Λυπάμαι δεν έχω την δυνατότητα να αποπληρώσω αμοιβές ιατρών. Ο Σύλλογος Αγκαλιά θα σας εξυπηρετήση όπου κι αν βρίσκεσται στην Ελλάδα.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο για το αγώνα του αγέννητου μωρού σας καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και εύχομαι να είστε δυνατή μητέρα για να διαχειριστείτε και ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.