facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Διατροφή η οποία βοηθάει στον θηλασμό

Ερώτηση από k_pappa (31.7.2014)

"Καλημέρα σας,

Έχω ένα αγοράκι 2 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά! Θα ήθελα να ακολουθήσω μία διατροφή η οποία βοηθάει στον θηλασμό και αν μπορούσα να χάνω σταδιακά βάρος θα ήταν ιδανικό! Είμαι 69 κιλά ενώ πριν τον τοκετό ήμουν 60. Θα μπορούσατε να μου δώσετε μια ενδεικτική διατροφή σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες; θα σας ήμουν ευγνώμων! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Να έχετε μία όμορφη μέρα!"

Απάντηση από ειδικό (17.8.2014)

"Θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό για να σας βγάλει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ισορροπημένο από όλες τις ομάδες τροφίμων, θα στηρίζεται στο ιατρικό και διατροφικό σας ιστορικό καθώς και θα προκύπτει μετά από λήψη των ανθρωπομετρικών σας χαρακτηριστικών, τη σύσταση του σώματός σας, την ηλικία, το ύψος και το βάρος σας, έτσι ώστε να υπολογιστούν επακριβώς οι θερμιδικές σας ανάγκες και να προκύψει ένα διαιτολόγιο με βάση το στόχο που έχετε για να χάσετε βάρος!"


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.