facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
ο γιατρός απαντάει

2ος τοκετος

Ερώτηση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (19.3.2013)

"Καλησπερα,γεννησα πριν 5 μηνες με καισαρικη ενα κοριτσακι 4050γρ.Θα ηθελα να μαθω αν εχω ελπιδες για φυσιολογικο τοκετο σε πιθανη επομενη εγκυμοσυνη..Ευχαριστω"

 

Απάντηση από γιατρό (21.3.2013)

"Αγαπητή φίλη,

Για να σας δώσω τα ποσοστά επιτυχίας πείτε μου σας παρακαλώ το λόγω της καισαρικής, αν ήταν κατά τη διάρκεια του τοκετού και σε τι διαστολή τραχήλου."

 

Απάντηση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (22.3.2013)

"Καλησπέρα,έγινε καισαρική λόγω μικρής διαστολής μόλις 1 εκατοστού και καθώς έσπασαν τα νερά δεν είχαμε άλλα περιθώρια..έτσι μου είπε τουλάχιστον ο γιατρλος μου μετά απο 8 ώρες ωδινών!Βέβαια απο τον 8ο μήνα κύησης με είχε προιδεάσει ότι αν το μωρό είναι πάνω απο 4 κιλά δεν θα γεννήσω φυσιολογικά!Το μωρό εντ'έλει βγήκε 4050!!!Σας ευχαριστώ!"

 

Απάντηση από γιατρό (23.3.2013)

"Αγαπητή φίλη,

Οι πιθανότητες για επιτυχή φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική στην περίπτωση σας είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων γύρω στο 60% αν ξεκινήσετε τον τοκετό. Μονή σας χωρίς τεχνητούς πόνους. Το ρίσκο για την πύλη είναι λιγότερο από 1% να ανοίξει στον τοκετό."


Βάμβουκα

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.