facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

σχετικά με την περίοδό μου

Ερώτηση από gianna1975 (18.5.2013)

"Καλησπέρα σας, εχω προβλήματα με την περίοδό μου, βασικά θήλαζα μέχρι και τον Οκτώβριο,(20 μήνες) μου ήρθε η περίοδό μου μετά απο 1 μήνα με κανονική ροή, μετά καθυστέρησε 3 μήνες ηρθε δηλαδή τέλη δεκέμβρη, απο Ιανουάριο και μετα ερχότανε πάντα με κανονική ροή καθε 26 μέρες μεχρι και τον Μάρτιο(25/3), απο Απρίλιο ήρθε στις 20 μέρες(14/4) αρχίζοντας να ε΄χω σταγονίτσες για 2-3 μέρες και μετά κανονική ροή για 7 μέρες. εκανα τεστ παπ(10/4) μου βρήκε ότι εχω μύκητες έκανα θεραπεία με κολπικά υπόθετα επισκέφτηκα γυναικολόγο αρχές Μαίου βασικά το τελευταίο θα το έβαζα τώρα αφού θα μου ερχότανε η περίοδό μου αλλά δεν έχω ακόμα περίοδο.Αυτο που με ανυσυχεί είναι ότι άρχισα να έχω σταγονίτσες αίματος απο χτές χωρίς να μου έρχετε ισα ισα που λερώνομαι και τίποτα άλλο μπορει να λερωθω το πρωι και μετα ξανα το βράδυ δηλαδή. Τωρα αυτο μπορει να οφείλετε μέχρι να συνέρθει ο οργανισμός μου απο το θηλασμό? Ο γυναικολόγος δεν μου έκανε υπέρηχο μου είπε να κανω αν συνεχιστεί κάποιο έλεγχο ορμονικό,ισως δεν κατέβηκε ακόμα η προλακτίνη,να πάω να το ψάξω τι συμβαίνει ή να μην ανυσυχώ, ποια είναι η γνώμη σας.Είμαι 38 χρονών και δεν υπάρχει θέμα εγκυμοσύνης γιατί φυλάγομαι με τον άντρα μου."

 

Απάντηση από γιατρό (19.5.2013)

"Αγαπητή φίλη,

Καλό θα ήταν να περιμένετε μερικές μέρες και αν δεν έρθει να κάνετε ορμονολογικό έλεγχο και υπερηχογράφημα. Συνήθως αυτό είναι μια απλή ορμονική αστάθεια."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.