facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

περισσοτερες πληροφοριες για τα Χλαμυδια.

Ερώτηση από Xatz (8.5.2013)

"Καλησπερα, πρωτη φορα χρησιμοποιω το site και θα ηθελα να πληροφορηθω σχετικα με τα χλαμυδια. Πριν 5-6 μερες επισκεφτηκα την γυναικολογο μου για το ελεγχο που συνηθιζεται και σημερα το απογευμα πηρα το αποτελεσματα απο την εξεταση των κολποκων υγρων. Σε μυκητες, κτλ ειμαι σε ολα 'αρνητικη" ομως στα χλαμυδια αναφεροταν σε "ασθενες θετικο". Αυριο παλι θα επισκεφτω το ιατρειο ωστε να μαθω τα αποτελεσματα του τεστ ΠΑΠ. Μπορειτε να μου πειτε εαν υπαρχει λογος ανησυχιας? Ή καποιες πληροφοριες σχετικα με τα χλαμυδια. Με τον συντροφο μου ειμαστε σχεδον 5 χρονια και ερχομαστε σε επαφη με προφυλακτικο και μονο. Ευχαριστω για την οποια απαντηση μου δωσετε. Καλο Βραδυ."

 

Απάντηση από γιατρό (14.5.2013)

 

 

"Αγαπητή φίλη,

Τα χλαμύδια είναι από τις πιο συχνές γυναικολογικές λοιμώξεις. Είναι κατά μεγάλο ποσοστό συμπτωματικά και τα βρίσκουμε σε καλλιέργεια. Η ευαισθησία της εξέτασης δεν είναι 100% και έτσι μπορεί να βρεθούν σε επαναληπτική καλλιέργεια. Είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενα και πρέπει να ελεγχθεί και ο σύντροφος."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.