facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

θηλασμος και βηχας...

Ερώτηση από Γεωργία (9.9.2013)

"καλησπερα.κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου απο τον 3ο μηνα εως την στιγμη που γεννησα ειχα υπερβολικη σιελόρροια!καθε 2 λεπτα απεβαλλα σε ενα κυπελακι σαλιο!απο την στιγμη που γεννησα αυτο σταματησε κ στη θεση του ηρθε 1βηχας μη παραγωγικος μεχρι κ τωρα που η μικρημου ειναι 10 μηνων!τον εχω ολο το 24,αλλες στιγμες εντονα κ αλλες οχι !παρατηρω οτι οταν την θηλαζω ειναι στιγμες που λες κ πνιγομαιαπ το βηχα!που μπορει να οφειλετε αυτο?να συμπληρωσω οτι η μικρη θηλαζει μονο απο το αριστερο στηθος απο τον 3 μηνα!γινεται επειδη θηλαζω να βγαλω ακτινογραφια θωρακως?σε ποιο γιατρο να απευθυνθω?μπορει να ειναι ορμονικό?ευχαριστω εκ των προτέρων."

Απάντηση από γιατρό (10.9.2013)

"Αγαπητή Γεωργία,

Επιτρέπεται η ακτινογραφία θώρακος. Καλό θα ήταν να δείτε έναν πνευμονολόγο, να σας ακροαστεί και να βγάλει τη διάγνωση.

Στη διάθεσή σας."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.