facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

ερωτηση σε γυναικολογικο προβλημα

Ερώτηση από poly (4.9.2013)

"εχω γεννησει εδω και 2 χρονια και πριν την γεννα ειχα ενα ινομιωμα το οποιο ο γιατροσ που με παρακολου8ουσε μου ειχε πει οτι οταν γεννησω θα το βγαλουμε κι αυτο. επειδη ομωσ αλλαξα γιατρο λογο μαιευτηριου γιατι δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να γεννησω με τον συγκεκριμενο .γεννησα με καισαρικη αλλου κ ο γιατροσ δεν με προσεξε κα8ολου εσπασαν τα ραμματα τησ καισαρικησ και τραβηξα τον πρωτο καιρο πολυ ταλαιπωρια και την προηγουμενη εβδομαδα παλι που εκανα εναν υπερηχο ο γιατροσ το ειδε και μου ειπε οτι εχω ενα ινωμιωμα το οποιο πρεπει να το δει γυναικολογοσ η απαντηση στον υπερηχο εγραφε το εξησ: μητρα:σε προσθια κλιση-καμψη παρουσια κατα το αριστερο {πλαγιο} ηπιωσ υποηχησ ,ομαλων ,οριων, στρογγυλησ αλλοιωσησ με δ=2,15 εκ.[στην ΔΔ πυρηνασ]. χωρισ ανδρη εικονα κυστικησ υδησ χωροκατακτητικησ εξεργασιασ απο τον χωρο ελενγχου των εξαρτηματων.το υπερηχο το εκανα σε ιδιωτικο πολυιατρειο .αυτο 8ελει χειρουργειο οπωσδηποτε η υπαρχει καποια αλλη με8οδοσ? κα8ωσ επισησ και πριν την γεννα ειχα βγαλει ενα σπυρακι ασπρο εξωτερικα πριν την τρυπα και πηγα στο αλεξανδρασ και μου ειπαν οτι ειναι λυχηνα μου εδωσε fysicortμου πε να βαζω 3 φορεσ την ημερα και αν δεν φυγει να παω κ 8α κανουμε καυτηριαση ομωσ οταν βαζω αλοιφη φευγει και μετα απο λιγο καιρο ξαναεμφανιζεται αλλα σε πολυ ποιο υποια μορφη τι μπορω να κανω και γιαυτο σασ παρακαλω 8α με βοη8ουσε πολυ να μου απαντουσατε σε αυτα τα 2 ερωτηματα ευχαριστω παρα πολυ με εκτιμηση ειρηνη"

Απάντηση από γιατρό (11.9.2013)

"Αγαπητή Ειρήνη,

Το εξωτερικό πρέπει να το δει γυναικολόγος και να βγάλει τη διάγνωση πρώτα.
Όσον αφόρα το πιθανό ινομύωμα, μόνο χειρουργικά φεύγει αλλά πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε ότι είναι ινομύωμα και όχι η ουλή της καισαρικής.

Στη διάθεσή σας"


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.