facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Απόξεση. Τι κάνω μετά;

Ερώτηση από Ζωή (20.5.2013)

"Γεια σας γιατρε ειμαι η κοπελα που σας ειχε ενοχλησει πριν μια εβδομαδα με την αιμοραγια....τελικα απεβαλα... και ομως παλι εχω να σας κανω πολλες μα παρα πολλες ερωτησεις....Πρωτον εκανα αποξεση και ακομη ειμαι πρισμενη και ποναω...Δευτερον ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να αρχισω προσπαθειες για παιδι μετα απο 2 μηνες...μου ειπε επισης οτι σε επαφη με τον αντρα μου μπορω να ερθω σε ενα μηνα απο την ημερα της αποξεσης...αυτο το λετε ολοι οι γιατροι???και μετα ερχομαι στο θεμα των εξετασεων...μου ειπε μετα την πρωτη περιοδο να παω για καποιες κολπικες εξετασεις...αλλα εγω μεσα στις ιστοσελιδες του ιντερνετ διαβασα κ για καποιες αλλες...οπως ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ,ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ,ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ και την Β'ΧΟΡΙΑΚΗ....αυτες να τις κανω??? ξερω οτι σας ρωταω πολλα αλλα εχω ολες αυτες τις ερωτησεις...."

 

Απάντηση από γιατρό (22.5.2013)

"Αγαπητή φίλη,

Λυπάμαι για την έκβαση των γεγονότων. Συνήθως αυτά συμβαίνουν χωρίς κάποιο συγκεκριμένο αίτιο. Θρομβοφιλία κάνουμε συνήθως σε περισσότερες αποβολές έκτος και αν είναι μετά το τρίτο μήνα . Οι μικροβιακές εξετάσεις είναι αμφιλεγόμενες και ο κερυότυπος δεν έχει θέση προς το παρόν. Συμφωνώ λοιπόν να γίνουν μόνο αν επαναληφθεί το ατυχές γεγονός. Αν επιθυμείτε όμως γίνονται. Συνήθως περιμένουμε να έρθει η επόμενη περίοδος για τις επαφές για να αποφύγουμε τον κίνδυνο λοίμωξης κατά την επαφή."

 

Απάντηση από Ζωή (28.5.2013)

"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΡΕ.....ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ,,,,,??? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ???"

 

Απάντηση από γιατρό (29.5.2013)

"Αγαπητή φίλη βεβαίως και μπορείτε."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.